Windows 10 lader dig arbejde på både din tablet og spillekonsol

Teknologien har udjævnet forskelle landene imellem og gjort det muligt at arbejde effektivt og gnidningsfrit med kolleger i hele verden. Det betyder dog også, at man er på, på en anden måde end mennesker har været tidligere. Derfor har Microsoft bygget sit nye styresystem, Windows 10, så det tager højde for netop disse udfordringer.

Hvis der er én ting, som det moderne menneske stiller krav om, så er det fleksibilitet. Vi bruger en stationær computer på arbejdet, en bærbar computer på ferien og en tablet, når vi lige skal tjekke sportsresultaterne. Det er en af grundene til, at Microsoft har bygget fleksibilitet ind i den nye udgave af deres styresystem Windows.

Windows 10 styresystem kan nemlig bruges på tværs af devices, så du kan skifte imellem for eksempel den bærbare computer og over til din tablet uden hverken problemer eller tab af effektivitet, så kan du nemt få udført dit arbejde lige meget hvor eller hvornår

Styresystem er tilpasset til dit liv

Udfordringen med at bringe fleksibilitet ind i det moderne menneskes liv og i særdeleshed det udstyr, som vi bruger flere og flere timer på i vores hverdag. Det nye styresystem er tilpasset måden hvorpå vi mennesker er online, og hvordan vi skifter fra mobiltelefon til tablet eller computer.

Det er især tilføjelsen af funktionen Instantgo1, som sørger for at batteriet holder længere, og en ny multitasking feature, som skal gøre det mere effektivt at arbejde på flere projekter eller i flere sammenhænge på det samme device.

Funktionen skal fjerne de udfordringer, som der tidligere har været med at oprette flere virtuelle skriveborde, så du eventuelt kan have et skrivebord til arbejdet, et med programmerne til privatlivet og have samlet alle dine dokumenter, billeder og lignende fra jobbet som kasser i fodboldklubben på et tredje skrivebord.

Så er du på farten, imellem møder eller på vej hjem kan du hurtigt åbne op for det device, du lige har ved hånden, og fortsætte hvor du slap. Det er designet til at give fri bevægelighed selv, når man arbejder hårdt. Projekterne kan deles med de andre, som er involveret, fakta kan slås op på internettet igennem browseren og det hele kan deles igennem e-mails, så alle de involverede altid er opdateret på den nyeste udvikling.

Surf aldrig uden dine bogmærker

Det store glansnummer i Windows er, at man kan starte et dokument på arbejdet, skrive videre på sin tablet og gøre det færdig på sin Xbox One-spillekonsol, da de fleste af styresystemets apps virker på tværs af alle de platforme, som Microsoft står bag.

Hvis man skal tilgå internettet, så er der også en browser bagt ind. Den nye version har en lang liste af features, som har til formål at understøtte systemets ambitioner om, at det skal være fleksibelt at arbejde i Windows 10 og at man aldrig skal undvære sine faneblade eller bogmærker, når man netop skal finde den hjemmeside, som man sad og kiggede på tidligere.

 

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *