Sådan finder du de bedste video- og computerspil

Sponsoreret indlæg

Når du skal finde din næste passion indenfor video- og computerspil, kan det vise sig svært at navigere i den store jungle af tilbud. Der er ikke længere samme marked for printede magasiner for at orientere sig omkring de mange spil der bestandigt udkommer hver eneste måned. Dette skyldes givetvis, at det i dag går så hurtigt, at det kan være svært for de printede magasiner at følge med. Heraf bliver de mere retrospektive, omend de også har den fordel, at de retrospektivt kan gå mere dybdegående til værks.

I dag er det dog snarere online, at man kan finde information om de nyeste spil. Samtidig er der også en række faldgruber, du gerne skal undgå. Her giver vi en oversigt over en række af dem.

Find spilanmeldelser online

På mange hjemmesider for gaming vil du kunne finde en lang række spilanmeldelser om de nyeste spil. Ved at holde dig løbende orienteret om disse, vil du hurtigt få en fornemmelse af, hvilke spil der vil tiltale dig. Det er den del sværere ved reklamer, som altid kun viser de positive sider ved et spil. Med anmeldelser kan du læse en førstehåndserfaring, som også belyser de mangler et spil kan have.

Definer hvad du søger efter

Hvilken type spil du søger efter, afhænger af den oplevelse du ønsker. Hvis du gerne vil spille sammen med din partner, skal du måske lede efter de såkaldte ‘couch multiplayer’ spil. Her kan I spille sammen eller mod hinanden, mens I er i samme rum. Hvis du gerne vil spille med andre, men ikke nødvendigvis med folk i samme lokale, er der ligeledes en lang række multiplayer-spil, som du kan kigge i. Nogle er med højt energiniveau, såsom FPS-spil, mens andre er mere strategiske, såsom RTS-spil eller mere turbaserede RPG-spil. Tænk derfor i genrer, når du skal lede efter et spil.

Undgå faldgruberne

Der er mange nye tendenser indenfor gaming, såsom ‘microtransactions’, som du med fordel skal overveje, om det er noget for dig. Med ‘microtransactions’ er spillet typisk gratis, men så tilbydes der en lang række mindre køb undervejs. Dette kan i længden gøre spillet endnu dyrere, end oprindeligt tiltænkt.

Der er desværre også mange spil i dag, som udkommer i et ufærdigt stadie. Det er en ny beklagelig tendens, hvor spiludgivelsen presses for tidligt ned over udviklerne. Her er det godt at vente lidt på, at spillene har fået en række patches, så de værste fejl er rettet.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *