Sundbygaard – Saftige, seje, sjove, stærke, søde og sjove smagsoplevelser

Sponsoreret indhold

Ude godt, hjemme bedst – dette citat passer også godt til dampverdenen. Der produceres mange fantastiske smagsoplevelser fra udenlandske e-brands, men de allerbedste er nu de danske. Det er smagsopleveler vi alle kender, men alligevel bliver de aldrig kedelige. 

Derfor bør du give dig selv glæden og fornøjelsen af at smage og nyde e-juicerne fra Sundbygaard. Du mærker straks, at der her er tale om dansk kvalitet af højeste kvalitet der lader din dampning stige til nye højder. Her er ikke bare klassiske smagsoplevelser inden for damp, men alt det bedste fra den danske slikskat og den danske natur – med andre ord noget for enhver smag. Barndommens minder er blevet til dampende lækkerier for voksne. 

Dejlig dansk damp 

Enhver med en sød tand bliver fristet af Sundbygaard – med alle slikoplevelser fra de gammelkendte Blå Ugle-bolsjer over Vampire-vingummier, vingummi-lakrids og den dejlige Twist-is med den kølige smag af frugt og citrus, der lader dampene trænge tilbage til dejlige barndomsminder.  

Ud over de dejlige danske dampoplevelser er der også adskillige internationale favoritter og klassiske smagsoplevelser – alle fremstillet efter danske krav og standarder. Resultatet er e-juices, også kaldet e-væsker, der er bedre end de fleste. Alle er fødevaregodkendte uden skadelige stoffer, hvilket giver smagsoplevelser du vil huske længe efter dampningen og vil prøve mere af. Vi vil nu gennemgå alle Easy to Smokes udvalgte Sundbygaard- smagsoplevelser der alle kan fås med nikotinstyrkerne 0,6, 12 og 18 mg, kommer i børnesikrede beholdere á 10 ml og vil ændre dit syn på damp og skønne smagsoplevelser. Da hver dråbe er dyrebar, anbefales du at opbevare dine gyldne dampdråber et tørt og mørkt sted, så du kan få fuld nydelse. 

Sundbygaard Skovbær

Hvis du er til en autentisk aroma af lækre, modne skovbær med en frugtig og sød smag, er denne e-juice et oplagt bud til dig. Gennem dampen kan du næsten ane dansk sol, sommer og frodige skovbunde. Alle aromaer fra den frodige danske natur og blandingen af skønne saftige skovbær skaber en dampende dybde og kompleksitet, der både vil lade dig se damp og dansk natur på en helt ny måde. Her er ikke et bær fremtrædende, men en harmonisk smag af flere bær i en 50 PG/50 VG blanding, der kan afvendes i alle former for e-cigaretter. 

Sundbygaard Kloak
Et navn der smager væsentligt bedre end navnet umiddelbart lyder – navnet Kloak henviser til de klassiske Bonbon-bolsjer. BonBon er kendt for sine lidt utraditionelle sliknavne, der igen afspejler den klassiske danske humor. E-væsken hedder Kloak og har den skønne syrlige smag af salmiak, dog med enkelte andre smagsnuancer der også lader dampen efterlade sit helt eget indtryk. Med det klassiske slikislæt og de ekstra nuancer er smagen syrlig, sød og legende lækker med sin stærke salmiak-essens – en ualmindelig stærk kombination der er sjældent set. Aldrig før har tanken om kloak været så tillokkende, og vi kan love dig at du aldrig får lyst til at dufte til andet i fremtiden – men stadig kan have lyst til at prøve andre Sundbygaard-væsker for variationens skyld.

Sundbygaard Twist

De fleste danskere forbinder sommeren med is og kender følelsen og smagen af at spise en læskende Twister-is – bare tanken får tænderne til at løbe i vand, og man mærker den læskende lækre følelse af citrus og dejlig kølighed. Denne fantastiske barndomsoplevelse får som e-væske, der kan få den triste og grå hverdag til at emme af is, frugt og sommer. Den er særligt velegnet til de varme sommerdage under den skinnende danske sol og åbne blå himmel, men kan også sagtens bruge til de køligere sommermåneder, hvor man måske trænger til noget ekstra lækkert at varme sig med, da den emmer af livsglæde, sommer og frihed. Med andre ord er der altid grund til at dampe Twist – du kan simpelthen ikke lade være med at blive glad og mærke en dejlig indre varme. E-juicen kan benyttes af alle e-cigaretter og af alle dampere, uanset hvor erfaren eller uerfaren man er. Lad dampen løfte sig fra barndommens skønne minder og blive en stor inspiration og afslapning i voksenlivets daglige slid og stress. 

Sundbygaard Vandpibeæble

Normalt forbindes rygning med enten nikotin eller damp, men der er mange andre muligheder – f.eks. vandpibe. Og hvorfor ikke prøve noget helt nyt – følelsen af at ryge vandpibe, selvom man blot damper uskadelig damp? Den velafbalancerede smag af æble er lettere røget og kan derfor nydes overalt og hele tiden, da den er dejlig og diskret, men samtidig gør et stort indtryk ligesom de mere klassiske smagsoplevelser som Tobak og Menthol.  Med andre ord et forfriskende, sødt og lækkert indslag i den dampende hverdag, som du vil huske længe. 

Sundbygaard Cigaret

Som tidligere ryger savner man ofte smagen af tobak, og her kan en e-væske med cigaretsmag være en fantastisk løsning – du kan stadig nyde smagen, men uden alle de skadelige stoffer. Sundbygaard Cigaret giver den klassiske smag af tobak med en stærk pibelignende aroma af allerhøjeste kvalitet, der gør at du aldrig får lyst til at ryge skadelige smøger igen – du får simpelthen en bedre og mere tobakssmagende oplevelse med denne e-juice. 

Sundbygaard Tobak

En af de klassiske smage som alle dampere og tidligere rygere kan nyde. Med andre ord et oplagt valg til dig der nyder smagen af ren tobak. Den velafbalancerede smag kan nydes dagen lang uden hverken er være for stærk eller svag, men derimod den perfekte styrke og smag til daglig brug og nydelse. Langt de fleste dampere foretrækker variation i smagsoplevelserne, og selvom slik, frugt og andre søde smage er skønne, kan det godt blive lidt for sødt og klistret, og man trænger til mere kraftige og klassiske smagsoplevelser, der lader tankerne vandre tilbage til cigaretterne. Med andre ord er dette en e-juice der kan nydes af alle og både er klassisk, spændende og lækker. 

Sundbygaard Hyldeblomst

”Det er sommer, det er sol, og der dampes Hyldeblomst” – sådan kunne en moderne fortolkning af den danske sang lyde. Skønne duftende søde hyldeblomster er synonyme med den danske sommer og emmer af renhed, natur og dejlige smagsoplevelser med sin forførende og friske smag. Sundbygaard Hyldeblomst indkapsler og personificerer essensen af den skønne danske sommer, så hvis du ker til sommer, friskhed og sød smag, skal du prøve Hyldeblomst. Uanset om det er sommer eller vinter, hverdag eller fridag, om du er erfaren eller uerfaren damper, kan man dampe Hyldeblomst dagen lang, både fordi den er lækker, men især også fordi at den er så diskret uden at være kedelig. Ligeledes kan den også bruges til særlige lejligheder, hvis man normalt er til de meget stærke smagsoplevelser. Med andre ord en e-væske man hverken kan eller bør komme uden om, da den om nogen personificerer det gode, rene og skønne ved at dampe.

Sundbygaard Hvid Lakrids

Danmark er en nation der elsker slik – som allerede nævnt elsker danskerne at dampe dejlig BonBon-essens, men også andre former for slik har fundet vej til dampenes forunderlige verden. Især lakrids, både saltet og sød, har fundet vej til både danskernes hjerter, slikskål og damppræferencer, så hvis du er en af dem der ikke kan få nok af lækker lakrids, skal du prøve Hvid Lakrids fra Sundbygaard.

Lakrids var oprindeligt et lægemiddel mod hoste og blev anset for at have helende kræfter – men uanset om man tror på det eller ej, vil en dampende lakrids-oplevelse ændre dit syn på både damp og slikket. Med den perfekte kombination af salmiak, salt, lakrids og anis giver den din damp en dyb og kompleks smag der kan nydes overalt, hele tiden og ved alle lejligheder. 

Sundbygaard Hindbærmint

Denne e-juice giver ikke bare en, men hele to smagsoplevelser. Den klassiske søde smag af hindbær efterfølges af smagen af frisk mint, så du får den perfekte kombination mellem det klassiske og det stærke – måske det man kunne kalde en nyklassiker, der forener det kendte med noget nyt og spændende. Minten giver hindbærrene en frisk smag, men uden at være krads som en e-juice bestående af ren mint eller mentol ville være. Med andre ord har Sundbygaard nyfortolket og skabt en klassisk smag der er mere end almindelig behagelig at have i sit sortiment. 

Sundbygaard Granatæble

Granatæble er en anden eksotisk frugt, der for alvor har vundet indpas i danskernes hjerter og smag. Man kan både spise den ren, men den er også særdeles velegnet til salater, drikkevarer og meget andet. Den søde syrlige giver en unik dampoplevelse der ikke er så sød som andre frugtsmage og derfor kan nydes ofte og ved alle lejligheder. Med andre ord en unik oplevelse kreeret af en fantastisk producent for fænomenale oplevelser. 

Sundbygaard Vingummi-Lakrids

Endnu et fantastisk bidrag fra den klassiske danske slikskål transformeret til dejlig damp – nu behøver du ikke vente til lørdagsslikken før du kan nyde den skønne smag af vingummi-lakrids. Det kan blive en fast bestanddel i din hverdag uden du behøver at indtage hverken skadelige stoffer eller sukker – med andre ord kan du altid nyde dit yndlingsslik uden at skulle tænke på kalorier. Og samtidig kan det hjælpe dig til at kvitte de skadelige smøger. 

Sundbygaard Menthol

Blandt de mange lækre slikoplevelser fra Sundbygaard finder du også mange klassiske smagsoplevelser, heriblandt Menthol. Sundbygaards Menthol er en variant der vil tiltale de fleste menneskers lyst til at dampe, da den er lækker og frisk, men uden at være for kraftig. Sundbygaard lægger op til at eksperimentere med sin dampning, men det kan alligevel være godt at have nogle klassikere i samlingen – med andre ord er også de enkelte e-væsker fra Sundbygaard en perfekt kombination af spænding og kendte oplevelser. Den friske og kolde smag af dejlig dansk vinter kan nydes af alle når man trænger til en dampende fornemmelse af friskhed i modsætning til andre smagsoplevelser med kraftig frugt eller tobak, der nogle gange kan virke for voldsomt. Med andre ord en dampende perle med lækkert krads til halsen, der både kan bruges som eksperiment og som fast smagsoplevelse.

Sundbygaard Blå Fugl

Endnu en smag fra Sundbygaard, som alle dampere bør unde sig selv at prøve – både en klassiker i dampverdenen og en klassiker fra slikskålen. Den fantastiske smag af Blå Ugle-bolsjer vækker genklang hos mange danskere, der allerede som børn nød denne klassiker og nu som voksne kan nyde dem som damp. 

Mange tidligere rygere har været afhængige af mentolcigaretter, og med Blå Fugl får man den lækre smag af lakrids og mentol, hvilket gør den oplagt for dampere der kan lide den friske smag af mentol kombineret med noget nyt. Den kan bruges hele året rundt, til alle lejligheder, på alle tider af døgnet of af alle dampere – med andre ord fortjener alle dampere at prøve denne skønne og utrolig alsidige e-væske. 

Sundbygaard Ananas

Den klassiske og søde smag af ananas giver en autentisk smag, der både er sur og sød med en frisk og frugtig aroma der pirrer alle kroppens sanser. Smagen af frugt kan nemt blive lidt for sød i længden, så måske var det en ide at krydre oplevelsen med noget der både er surt og sødligt med et eksotisk pift? Selvom ananas ikke er slik, kan denne e-juice også hjælpe med at fjerne sukkertrangen i hverdagen, hvilket blot er en ekstra fordel oveni at man kan skodde sine skadelige cigaretter. 

Hver eneste dråbe e-væske fra Sundbygaard er en dampende åbenbaring og hver eneste gang man damper Sundbygaard er en dampende perlende åbenbaring – du snyder kun dig selv ved ikke at forkæle samtlige sanser med dette skønne dampbrand. 

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *