Spil på 2019s største sportsbegivenheder

Har du brug for nogle 2019-lyspunkter at se frem til i disse mørke decemberdage? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi kigger nemlig nærmere på de største sportsbegivenheder i 2019, så du allerede nu kan sætte kryds i kalenderen.

Januar: VM i herrehåndbold

Fra d. 10. til d. 27. januar afvikles der VM i herrehåndbold i Danmark og Tyskland. Du skal altså bare klare dig igennem 2019s første 10 dage, og så er du klar til at lade dig forkæle med et toparrangement, hvor Danmark ovenikøbet spås meget pæne guldchancer.

Februar: Super Bowl LIII

Natten mellem søndag d. 3. og mandag d. 4. februar afvikles årets største enkeltstående sportsbegivenhed, Super Bowl. Opgøret mellem sæsonens to bedste NFL-mandskaber er et ”must see”, hvis du er en ægte sportselsker.

Marts: VM i curling

Fra d. 16. til d. 24. marts afholdes der VM i curling (kvinder) på dansk grund. Vil du have højere tempo, kan du tune ind på Miami Open i tennis, som afvikles fra d. 18. til d. 31. marts.

April: The Masters i golf

Fra d. 11. til og med d 14. april er der en lækkerbisken på programmet for dig, der elsker golf. En af de fire stores Majors i golf, The Masters, løber af stablen.

Maj: VM i ishockey

Fra d. 10. til d. 26. maj kan du sætte dig til rette foran TV’et og nyde VM i ishockey. Danmark havde værtskabet i år, men i 2019 er det Slovakiet, der tager imod de deltagende nationer. Se om det lykkes for Sverige at forsvare deres guld.

Juni: Le Mans

D. 15. og d. 16. juni afvikles det traditionsrige motorsportsløb, Le Mans. Kan du ikke nøjes med 24 actionfyldte timer, byder måneden også på VM i kvindefodbold, som varer i en måned fra d. 7. juni til d. 7. juli.

Juli: Wimbledon (tennis)

Fra d. 1. til d. 14. juli: Måneden skydes i gang med den mest prestigefulde Grand Slam-turnering, Wimbledon. Endnu en Grand Slam-titel til Caroline Wozniacki?

August: VM i badminton

Fra d. 19. til d. 25. august afholdes der VM i badminton. Viktor Axelsen vandt guldet i 2017, mens Kento Momota tog det i 2018. Hvem triumferer i 2019?

September: VM i atletik

Fra d. 28. september til d. 6. oktober er der VM i atletik på programmet. Det er Qatar, der har værtskabet for de mange konkurrencer i 2019.

Oktober: U17 VM i fodbold

Fra d. 5. til d. 27. oktober kan du nyde fremtidens fodboldtalenter på grønsværen i Peru. Supplér eventuelt med verdensmesterskaberne i Ironman d. 12. oktober.

November: LoL Worlds Finals

De eksakte datoer ligger endnu ikke fast, men klimakset på eSport-året plejer at ligge i starten af november, når tocifrede millionbeløb er på højkant ved finalerne i computerspillet League of Legends.

December: VM i kvindehåndbold

Fra d. 30. november til d. 15. december afvikles VM i kvindehåndbold i Japan. De danske kvinder leverede ikke nogen mindeværdig slutrunde ved EM i 2018 – kan de forbedre præstationen på en endnu større scene i 2019?

oddsbonussen.dk får du en guide til at finde den helt rigtige bookmaker m. bonus, så du er klar til at spille på alle de store sportsbegivenheder i 2019.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *