Spar penge i hverdagen

Vil du gerne have lidt ekstra penge på lommen hver måned, så kan det i mange tilfælde nemt lade sig gøre, hvis du kigger lidt efter i hverdagen. Der er nemlig mange muligheder for at spare lidt, og det kan vise sig at blive til et større beløb hver måned. Vi kommer med vores bud på, hvordan du kan spare penge i hverdagen og få råd til mere af alt det, du gerne vil.

Varmeregningen

Hver måned får du sikkert en varmeregning, og måske endda også en fra dit sommerhus, hvis du er den heldige ejer at sådan et. Selvom det føles som en månedlig udgift, der bare skal betales, så har du mulighed for at spare penge her. Gør du brug af et fyr til opvarmning af din bolig, så kan du med fordel udskifte det til et pillefyr, der anvender træpiller. For bruger du i dag olie eller naturgas som brændsstof, så kan du spare over 50 % på din varmeregning hver måned. Derfor er det noget, der kan være værd at tage op til overvejelse.

Kig på dit forbrug

Ofte er vores hverdagsforbrug en af de store syndere når vi kommer til vores økonomi. Derfor bør du tjekke dit månedlige forbrug grundigt igennem og se på, hvad du egentlig bruger dine penge på. Når du har fået det rette overblik over dit forbrug, så skal du i gang med at lave et budget. Budgettet er helt grundlæggende for at få en god økonomi til at hænge sammen. Her får du alle faste udgifter lagt i én og samme pulje, så du hver måned ved, hvad du har tilbage.

Samtidig kan du med fordel overveje, om du kan spare nogle penge på f.eks. dine indkøb. Har du endnu ikke prøvet kræfter med en madplan, så kan det passende være nu, du afprøver dette. På den måde behøver du kun handle få gange om ugen samtidig med, at du planlægger dine måltider ud fra de rester, du allerede har.

Forsikringer

Til sidst er der selvfølgelig dine forsikringer. Har du stået for dem i mange år selv, så kan det være, at du stadigvæk har dem hos det samme forsikringsselskab. Men faktisk kan det vise sig at være en dyr fornøjelse for dig, og derfor bør du få foretaget et forsikringstjek. Her tjekker du andre selskabers priser, og på den måde får den bedste pris på markedet. Du kan også tage en snak med din forsikringsrådgiver for at høre, om de kan give dig et bedre tilbud end det, du har fået hos et andet selskab. Det kan vise sig at være en af de større besparelser hver eneste måned. Det skriver BT avis.

Kategorier

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *