Foto Pexels

Gør haven klar til sommerferien

Vejret er ved at vende, og ligeså er årstiderne. Det betyder altså at sommeren snart triller ind over os, og så er der nogle ting, som kan være gode at få ordnet i haven, inden det for alvor er tid. Herunder får du de tre overordnede området i haven, som er værd at tjekke igennem!

Terrassen

Hvis du har en terrasse, så er ukrudt nok ikke et fremmed begreb for dig. I hvert fald hvis din terrasse er lavet af fliser. Er den i stedet i træ, rammer du garanteret ind i alger eller lignende. Lige meget hvad, så kræves der en del håndkræft og knofedt, før terrassen er helt klar til sommerhalvåret, og det er bare at gå i gang så tidligt som muligt. Hvis du derefter vil gøre det en smule mere hyggeligt på terrassen kan du skaffe en el terrassevarmer. Med en el terrassevarmer får du mulighed for at forlænge sommeraftenerne yderligere, så find en el terrassevarmer på https://www.jemogfix.dk/terrassevarmere/120809/.

Bedene

Har du bare en smule grønne fingre, har du garanteret også blomster- eller plantebede i haven. Hvis du til gengæld ikke altid er helt skarp til at få ryddet ukrudt, kan det også med fordel gøres i samme omgang med sommerklargøringen. Sæt lidt god musik i ørene og så er det ellers bare om at give den gas, indtil alle uønskede bevoksninger er fjernet!

Græsplænen

En græsplæne er ikke bare en græsplæne – den er så meget mere. Det kræver så meget mere at holde en flot, grøn græsplæne end folk lige tror, og dermed er den også vigtigt at have med i tankerne, når du vil gøre klar til sommeren. Naturligvis skal den undervejs slås, men hvis der skal gøres yderligere, handler det også om at få det sat i værks allerede, således at det ikke bliver for sent!

Kategorier

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *