Foto Pexels

Skal dit barn konfirmeres? Sådan forbereder I jer til den store dag

Sponsoreret indlæg

Foråret nærmer sig med hastige skridt, og det er lig med konfirmationer i banevis. Har du et barn, der skal konfirmeres, har I sikkert allerede hovederne fulde af konfirmationsstøj, lokalebooking, transport til og fra kirke og meget andet, der hører konfirmationen til. Der er meget at huske på i månederne og dagene op til, og det er ikke underligt, hvis I har svært ved at finde hoved og hale i det hele. Derfor kommer her en liste med 3 ting, der er vigtige til konfirmationen.

Konfirmationsinvitationer – hjemmelavede eller bestilte?

En af de vigtigste ting, I skal have styr på i god tid inden konfirmationen, er naturligvis at sende konfirmationsinvitationer ud, så konfirmandens gæster kan sætte kryds i kalenderen. Når I kender datoen for konfirmationen, kan I allerede så småt begynde at sende invitationer ud. Konfirmationsinvitationer kommer i uendelig mange versioner, og hvordan de skal se ud, er helt op til konfirmanden.

Er I kreative og fikse på fingrene, kan I sagtens lave dem selv. Der er rigtig meget god inspiration at hente online og på sociale medier, og når I har bestemt jer for et look, har hobbybutikkerne alt, I skal bruge.

Ønsker I at få invitationerne printet professionelt, har I selvfølgelig også mulighed for det. Ofte kan I vælge mellem en lang række forskellige designs med eller uden billede af konfirmanden. På den måde skal I ikke sørge for andet end at sende de flotte invitationer ud til gæsterne.

Konfirmandens ønsker

Til konfirmationen træder konfirmanden ind i de voksnes rækker–i hvert fald symbolsk. Derfor er det også mere almindeligt, at konfirmanden ønsker sig lidt større gaver til den store dag. Af den grund bør du sørge for at få ønskelisten i god tid, så der er tid til at købe en fantastisk gave.

Konfirmander ønsker sig tit penge, de selv kan bruge senere. Har du planer om at give en pengegave, er det derfor en rigtig god idé at bruge lidt ekstra tid på at pakke gaven kreativt og sjovt ind. Her kan du igen tage internettet i brug for god inspiration.

Skriv en tale til konfirmanden

En tale er absolut ikke alfa og omega til en konfirmation, men mange gør det alligevel for at udtrykke sin kærlighed til konfirmanden. Med en tale giver du dit barn kærlige ord med på vejen ind i de voksnes rækker. Og du må gerne vise følelser! Gode taler er menneskelige og nærværende–og indeholder ofte en tåre eller to.

 

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *