Skab rolig og stilet indretning i soveværelset

Annoncørbetalt indhold

 

Rigtig mange ønsker, at soveværelset skal være et flot og lækkert rum, men hvor der helst ikke skal larme så meget som i de andre rum. Det skal være simpelt og roligt, men det skal samtidig også være stilet, så det indgår i helheden med alle de andre rum. Hvordan skaber man så dette soveværelse? Få nogle fine tips til det lige her.

Gode opbevaringsløsninger

Der er rigtig mange, der vælger, at soveværelset skal være i et mindre rum, men hvor der altså både skal være plads til seng og alt ens tøj. Det kan altså hurtigt komme til at føles lidt presset og rodet sammen – medmindre man finder nogle gode opbevaringsløsninger, så rummet fremstår simpelt og rent. Det er eksempelvis rigtig fint med nogle indbyggede skabe, som kan lukkes helt til – altså så alt tøjet gemmer sig bag låger og skuffer, så rummet ikke føles lige så rodet.

Smarte sideborde – et til hver side af sengen

Det vil dog også være lidt for simpelt, hvis det bare er et rum med nogle skabe og en seng. For at skabe lidt ekstra hygge og stil, og desuden for at give sig selv en praktisk løsning ved sengen, kan man altså vælge at købe nogle smarte sideborde – gerne et til hver side af sengen. Det kunne eksempelvis være et stilet Hay sidebord. Det lille bord giver en opbevaringsplads til eksempelvis vandglas, bog og briller, og så er det også en meget fin detalje til rummet, der bevarer det rolige og stilede udtryk, man gerne vil have.

En flot og nedtonet farve på væggene

Men hvordan giver man soveværelset personlighed og udtryk uden at proppe alt for mange møbler og genstande derind? Man kan eksempelvis kigge lidt på væggen og genoverveje den farve, de har. Man kan nemlig meget hurtigt og nemt skabe et helt nyt udtryk på soveværelset, hvis man blot giver væggene en tur med penslen. Hvis man netop ønsker et mere unikt rum, uden det dog skal være for meget, kan man prøve med en farve, der er lidt mere spændende end bare hvid, grå eller beige. Måske en lysegrøn eller rosa farve? Det er op til dig!

Kategorier

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *