Køb bolig i Torremolinos

Sponsoreret indhold

Holder du meget af at holde ferie i Spanien? Så forestil dig, hvor fantastisk det ville være at have din egen bolig i dit yndlingsfavoritområde. Det kan enten være som en feriebolig eller som en permanent bolig. Det kan du naturligvis selv afgøre. Der er flere og flere, der gør det. Måske bliver du den næste?

Hvis du kender Torremolinos og omegn, så ved du, hvad du går ind til. Hvis du ikke kender området, så må du være forberedt på at blive forelsket i det. Sådan går det nemlig oftest. Der er nemlig mange gode ting at fremhæve om dette behagelige område.

Hvad er fordelene ved Torremolinos og omegn?

Det sydlige Spanien og særligt Solkysten har være skandinavers foretrukne feriemål igennem mange år. Det er det stadig, og det skyldes flere positive årsager. Vi sætter nemlig stor pris på følgende:

  • Et lunt, tørt og venligt klima
  • Et venligt folkefærd
  • Et godt fællesskab
  • En afslappet stemning
  • Smuk natur
  • Lave priser

Det er derfor meget svært ikke at holde meget af dette område. Vil du gerne være en del af dette samfund, så kan du træffe en stor beslutning og købe en ejendom dernede.

Feriebolig eller permanent bolig?

Vil du gerne have din egen bolig at komme ned til, når du rejser til Spanien, så kan du få det ved at købe en. Det kan enten være en lejlighed eller et hus. Boligen kan enten ligge i et ferieområde, eller den kan ligge mere afsides i et mere autentisk spansk område.

Hovedsagen er, at det er din egen bolig, som du kan bruge, når du er på ferie i det spanske. Er du pensionist, har du større mulighed for at opholde dig i ferieboligen i en længere periode. Det kunne for eksempel være, når det er vinter i Danmark. 

Er du klar til at rykke permanent til Torremolinos med det samme, så er der naturligvis også mulighed for det. Så er det bare at sætte processen i gang. Vil du godt lige have boligen som feriebolig til en start, så vælger du bare det – måske bliver det en overgang, måske er det bare sådan, det passer dig bedst.

Flyt til Torremolinos og nyd pensionen

Er du pensionist, så er du mere frit stillet i forhold til, hvor du opholder dig. Hvis du vælger at rykke teltpælene op og flytte til Spanien, så er du fri til at gøre det. Nyd din frihed, og gør, hvad du har lyst til. Er det at flytte til lunere himmelstrøg, så er det bare at kontakte en dansktalende ejendomsmægler i Spanien. 

Du kan for eksempel købe en lejlighed i Torremolinos her. Det er en erfaren ejendomsmægler, som har et stort kendskab til området og til, hvad der er vigtigt for danskere. Mægleren er dansk, hvilket gør det meget nemt for dig at kommunikere med ham. Her er du i fuldstændigt trygge hænder, og du vil blive guidet godt igennem hele processen.

Du behøver ikke at have alt for travlt. Du kan gøre tingene i dit eget tempo. Du skal nok blive støttet og vejledt hele vejen igennem, så du føler dig tryg ved det hele. Det er en stor ting at købe en ejendom, så derfor er det vigtigt, at du kan følge med i processen. Tag den tid, du har brug for, og føl dig endelig ikke presset til noget. Skal du købe en ejendom i et andet land, så skal du gerne føle, at det er en god oplevelse.

Der er maser af ejendomme til salg i Torremolinos og omegn. Køber du ikke noget i første omgang, så kan du bare gøre det på et senere tidspunkt, hvis du får mod på det.

Du skal dog være opmærksom på at Danmark og Spanien ikke har en dobbeltbeskatningsaftale mere, fordi Danmark opsagde aftalen. Det betyder i teorien at du både skal betale skat i Danmark og i Spanien. I praksis fungere det dog for det meste således, at det skat du har betalt af din pension i Danmark bliver modregnet i Spanien. Det vil altså sige at har du allerede betalt 8.000 DKK i skat i Danmark, så bliver det modregnet i den skal du skal betale i Spanien. Det betyder at du nærmest slipper for skat i Spanien alligevel. Huysk dog altid at søg professionel hjælp til disse sager.

Kategorier

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *