Indbrud i mindre lokalområder boomer

Det ses ind imellem, at der er flere indbrud i både Mariager, Hobro og Hadsund. Det sker typisk i træk, så der er flere som oplever det på en gang. Det kan være svært at forberede sig på indbrud, men du kan godt gøre noget for at mindske chancen. Der er ingen rød tråd i hvad indbrudstyvene går efter, men som altid er elektronik, mobiltelefoner og computer populært ved tyvene.

Du skal sikre din lås

Først og fremmest skal du sørge for, at du har sikre låse i alle yderdøre. Hvis du har en ældre lås, så trænger den helt sikkert til at blive udskiftet. Jo flere hakker din lås har, jo mere sikker er der. Hvis du gerne vil have sikret din lås bedst muligt, så kan du få besøg af en låsesmed, som kan klare opgaven for dig. En låsesmed laver nemlig ofte både udskiftninger og omkodning af låse. Du kan få hjælp af en låsesmed her. 

Aftal med dine nabo

Noget andet du kan gøre, det er at aftale med din nabo, at I kigger efter hinandens hjem imens I er væk. Så skal du være væk over en weekend eller andet, så få din nabo til at holde øje med dit hjem. Det kan også være, at din nabo kan tømme din postkasse, så der ikke ser for tomt ud. Ligeledes kan din nabo måske gå ind og tænde noget forskelligt lys i dit hjem. På den måde kan det komme til at ligne, at du er hjemme.

Få en alarm

Du kan også få en alarm, som kan mindske chancen for indbrud i dit hjem. Der findes forskellige former for alarmer. Der findes alarmer, som er direkte forbundet med en alarmcentral og hermed tilkalder vagtpersonale i tilfælde af indbrud. Hvis du synes, at dette er for dyrt eller overdrevet, så kan du også få andre former for alarmer. Dette kan eksempelvis være en alarm, som fortæller dine naboer, at der er ubudne gæster i dit hjem. På den måde kan I hjælpe hinanden. 

Kategorier

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *