Fliserne skal også renses efter sommeren

I de fleste hjem hvor der er fliser på terrassen eller i indkørslen, vælger man at få dem renset frem mod sommeren, så de fremstå pæne og rene, når havemøblerne skal ud og gæsterne kommer på besøg.

Sommeren er dog ikke det eneste tidspunkt, man bør vælge at få renset sine fliser, for der kan nemlig være mange problematikker, hvis man ikke får gjort det. En fliserens er derfor ikke udelukkende kosmetisk, det kan faktisk have rigtig meget gavn.

Risiko for frostsprængninger

Hvis man ikke foretager en rensning af fliser, vil de blive angrebet af mos, alger samt andet skidt. Dette medfører en forøget risiko for, at det kan give frostsprængninger, når kulden begynder at trænge sig på.

Foruden risikoen for at fliserne kan få revner og sprækker, så vil kunne de forholdsvis hurtigt kunne blive mere rug i overfladen. Dette giver blot endnu bedre vilkår for at mos og alger kan vækste på overfladen, hvilket ikke gør fliserne kønnere. Der er dermed en ond spiral, og derfor skal man huske at få renset sine fliser med jævne mellemrum.

Håndværkerfradrag kan spare dig for mange penge

En fliserens gjort af professionelle forbindes ofte med en dyr omkostning. Det er dog ikke altid tilfældet, selvom prisen naturligvis varierer alt efter hvor stort et areal der skal renses. Der er dog flere besparelser at hente, hvis du får foretaget en fliserens, eksempelvis kan du benytte dig af håndværkerfradraget.

Med håndværkerfradraget vil du få et fradrag, der ofte vil være på 2/3 af prisen på arbejdskraften. Det er let at trække fra, da du kan se det nøjagtige beløb på fakturaen du modtager.

Alt afhængigt af hvilken fliserens du vælger, koster det typisk fra 70 kroner pr. /m2.

Forlæng flisernes levetid med 20 år

Mange danskere har selv mulighed for at kunne rense deres fliser, og resultatet er da også ganske tilfredsstillende. Dog er det svært for den almindelige dansker at komme helt til bunds, og dermed kan det være svært at få fjernet de værste gener, der kan ødelægge fliserne.

Med en professionel fliserens bliver arbejdet gjort til perfektion, og det er faktisk muligt at forlænge levetiden på ens fliser med helt op til 20 år. En virksomhed som Nanostone der har specialiseret sig i fliserens, har de udviklet en speciel imprægnering, der vil forlænge levetiden af fliserne i op til 20 år. Virksomheden udsteder selv en garanti på hele 15 år, så der er noget om snakken.

Hos Nanostone går de samtidig ind for at redde miljøet, og derfor foretager de deres fliserens uden kemikalier. En fliserens hos Nanostone kan derfor være en rigtig god ide, da du både får rene fliser, men også er med til at redde miljøet.

Kategorier

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *