Fire måder du kan spare penge på i januar

Sponsoreret indhold

Julen er en af de tider på året, hvor danskerne bruger flest penge, og derfor er der også mange, der godt kunne tænke sig at spare lidt i januar måned. Men hvor skal du kigge hen, hvis du gerne vil skære lidt af budgettet? Det får du fire bud på i denne artikel.

1. Download en budget app

Har du styr på, hvor dine penge egentlig forsvinder hen? Det er nok de færreste, der kan svare ja med 100 % god samvittighed. Der findes efterhånden rigtig mange apps på markedet, der kan hjælpe dig med at få et detaljeret overblik over dit forbrug. Prøv eksempelvis en af de mange budget apps i bare en måned eller en uge, hvor du noterer alt, du bruger. Så kan du hurtigt se, om der er nogle poster, du med fordel kan skære lidt ned på.

2. Tjek dine forsikringer

Ja, det lyder måske ikke som den mest ophidsende søndagsaktivitet, men hvornår har du sidst nærstuderet dine forsikringer? Vil du gerne spare lidt på budgettet, så kan det godt betale sig at tjekke markedet, og se om du kan få dem billigere andet sted, eller få en rabat, hvis du samler dine forsikringer. Start med at få et tilbud fra en konkurrerende udbyder, og tag så fat i dit nuværende selskab og se om de kan matche det.

3. Få overblik over dine musik- og streamingtjenester

Netflix, TV2PLAY, Spotify. Der er efterhånden så mange streaming- og musiktjenester på markedet, at det er svært at holde styr på. Derfor kan det være en ide at tjekke op på, hvilke du egentlig betaler for, om der er nogle du med fordel kan undvære. Det kan samtidig være en god ide at tjekke efter, om du allerede betaler for musik- eller streamingtjenester igennem dit TV-, internet- eller mobilabonnement og på den måde spare lidt penge.

4. Tjen lidt ekstra – uden at ræk ud efter pengepungen

Der er selvfølgelig også muligheden for at tjene lidt ekstra penge online, så du helt slipper for at række ud efter pengepungen. Det kan du gøre på forskellige måder – en måde er ved at udfylde spørgeskemaer online. Her får du som tak for din tid og deling af din holdning typisk points til en pointshop eller et gavekort. Det kan eksempelvis være til virksomheder som Elgiganten, Matas og Bilka. På den måde kan du tjene penge og slippe for at tage pengepungen op af lommen.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *