5 streamingtjenester du bør overveje at tilmelde dig

Hvis du savner noget nyt underholdning, du kan kaste dig over, når du ligger på sofaen om aftenen og bare gerne vil slappe af, kan det være en idé at overveje at tilmelde dig nogle nye streamingtjenester.

For der er sikkert stor risiko for, at du er ved at være træt af dine nuværende streamingtjenester. Er det tilfældet, er det da bare med at få skiftet de gamle ud med nogle nye, så du kan få adgang til en masse nyt indhold.

Viaplay

Først og fremmest kan du jo tilmelde dig Viaplay. Her får du tusindvis af timers underholdning, og du finder blandt andet en lang række serier og film, som du kan kaste dig over. Der er også en masse underholdning for de mindste med et kæmpe børneunivers, så det er et godt sted at være tilmeldt for hele familien.

Viaplay har også en stor sportspakke, som du kan vælge at købe med i dit abonnement, hvis du eksempelvis gerne vil se fodbold, motorsport eller MMA. Så finder du det i sportspakken hos Viaplay, og det koster kun få hundrede kroner om måneden for at have adgang til alt det sport, du orker.

HBO Nordic

Hvis du endnu ikke har fået en af verdens alletiders største tv-serier, Game of Thrones, kan du med fordel vælge at melde dig til HBO Nordic. Her finde du alle afsnit i serien, og så er underholdningen til de næste mange aftener i hvert fald sikret.

HBO Nordic kommer også hele tiden med nye serier, og lige nu kan du blandt andet også se Chernobyl, der på IMDB har fået den højeste rating af en serie nogensinde. Så den kan du også kaste dig over, hvis du ikke lige er til Game of Thrones.

Strive

Er du en hund efter sport, og især fodbold, vil du ikke komme til at fortryde at få et abonnement på Strive. Strive har nemlig købt rettighederne til blandt andet den spanske La Liga og den italienske Serie A.

Så hvis du gerne vil følge med i, hvordan det går med Messi og Ronaldo, kommer du ikke uden om at have et abonnement på Strive. Her er der masser af kampe i løbet af ugen, og du har fri adgang til dem alle sammen, når du har et abonnement på Strive.

Dplay

Elsker du at se programmer fra Kanal 5, Kanal 4 og de øvrige kanaler på Discovery Network, kan du få rigtig meget ud af at have et abonnement på Dplay. Her finder du alle dine yndlingsprogrammer fra de førnævnte kanaler samt en masse andet godt, som du kan hygge dig med i tv-stuen.

Foruden Kanal 4 og Kanal 5 finder du også kanaler som TLC, Discovery, ID og Animal Planet på streamingtjenesten. Så der er rigeligt at gå i gang med, hvis du først vælger at oprette et abonnement hos Dplay, hvor du blandt andet kan få 14 dage gratis til at prøve det af.

TV2 Play

Det femte bud her på vores liste i dag er TV2 Play, som er ejet og drevet af TV2. Der er flere forskellige abonnementer, du kan vælge imellem, hvis du opretter dig hos TV2 Play. Du kan blandt andet vælge kun at have adgang til indholdet på streamingtjenesten, eller du kan vælge også at få adgang til at kunne livestreame alle TV2’s kanaler.

På TV2 Play finder du masser af underholdning, comedy, dokumentarprogrammer og tv-serier, som du kender fra TV2’s kanaler. Du kan også finde en række film på tjenesten – ofte film du ikke finder på mange andre streamingtjenester.

Spar penge ved kombinere abonnementer

Hvis du gerne vil have nye streamingtjenester, men ikke føler at du har råd til at tilmelde dig så mange, kan du med fordele kombinere dit mobilabonnement med streamingtjenester. Der er nemlig flere teleselskaber, der tilbyder dig at få adgang til en række streamingtjenester via dit mobilabonnement.

På den måde skal du altså kun betale for dit mobilabonnement for at få adgang til en række streamingtjenester. Så slipper du for at betale dobbelt, og det kan være en god måde at spare penge på dine faste abonnementsudgifter hver eneste måned. Så tjek det ud.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *