4 tips til, hvad du kan lave under Corona-lockdown

Sponsoreret indhold

Det er snart et år siden, at Corona bød på de første nedlukninger i Danmark. I det år har vi alle skulle omstille os til en ny hverdag, både når det kom til arbejdslivet og privatlivet. Vi håber naturligvis på et 2021, hvor Corona bliver mindre dominerende, og hvor vi må ses mere. 

Vi ved dog også, at det ikke sker henover natten, så derfor skal vi klare de sidste hårde måneder, og derfor kommer vi her med nogle gode råd til, hvad du kan begive dig i kast med, når du fortsat skal være mere hjemme grundet corona.

1) Lær et musikinstrument

Hvis man finder en kærlighed til et musikinstrument, så ligger der rigtig mange gode timers underholdning her. Det tager nemlig en del timer, når man ønsker at lære et instrument, og så er der naturligvis et uendeligt antal timer, man kan få glæde af det, når “blot” man har fået nogle gode grundevner. Hvis du eksempelvis gerne vil lære at spille guitar, kan du overveje at få online guitarundervisning, hvor der undervises over en tjeneste som Zoom, Skype eller lign.

2) Byg LEGO

LEGO er nok mest kendt som legetøj til børn, men der findes også en masse af LEGO som er lavet til voksne. Her er tale om komplekse ting, som kan bygges – og hvor tingene kan være rigtig dekorative i hjemmet. LEGO har eksempelvis lavet LEGO Art, hvor man samler et billede, som så kan hænge på væggen (lidt som et puslespil).

3) Læg puslespil

Puslespil er en klassiker, når der skal laves lidt hjemlig hygge. Finder man et godt motiv og en passende sværhedsgrad, så er der mange gode timer til at lægge puslespil. Puslespil har en rigtig beroligende effekt, fordi man automatisk kommer lidt væk fra alle skærmene og får noget, hvor man virkelig kan fordybe sig.

4) Spil quizzer online

Der findes mange sjove quiz-hjemmesider online, hvor man både kan quizze alene eller sammen med sine venner. Vil du gerne teste din viden alene er siden jetpunk.com rigtig god, hvor man eks. kan tage den testen “Hvor mange af USA’s stater kan du nævne”, som man eksempelvis kender fra Friends-serien, hvor de laver den i papirversion. Er man sammen med et par gode venner, så kan man også lave en quiz via Kahoot, hvor deltagerne er med fra deres egen telefon.

Kategorier

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *