3 gode tips til at gøre haven klar til sommeren

Sponsoreret indhold

Selvom vinteren stadigvæk er trukket langt ned over os, og vi i skrivende stund har en del sne udenfor, så kan vi jo stadigvæk godt drømme os væk til sommerens varme og hyggelige stunder. Året 2020 har været et meget specielt år, og der er med sikkerhed blevet brugt rigtig mange timer derhjemme i haven hen over sommeren, nu hvor der har været begrænsning på alt udrejse.
På trods af, at vi nu har en lysere fremtid grundet vaccinerne, så er det vist sikkert at sige, at 2020 har lært os én ting – aldrig bliv for optimistisk, for pludselig kan verdenssituationen vende fra den ene dag til den anden.

Selvom vi håber at kunne tage på ferie i år, så kan vi jo stadigvæk godt kigge på, hvordan vi gør haven klar til de hyggelige sommeraftener som Danmark byder på.
Følg med i artiklen her, hvis dumangler et par tips til, hvordan du gør havmiljøet mere attraktivt derhjemme.

Gode havemøbler skal der altid til

Hvis man virkelig skal gøre sin have hyggelig at opholde sig i, så er det et must med gode havemøbler. Man skal først og fremmest have et godt terrassebord og komfortable stole. Dernæst kan man kigge på et sofasæt, som typisk er til at opholde sig i efter maden, og til sent ud på aftenen.

Overdækkede terrasser eller pavilloner er også noget man bør overveje, for det kan stadigvæk være hyggeligt at være udenfor, selvom det regner en smule.
At have tag over hovedet udenfor kan også tage det værste af natteduggen, og/eller endda give skygge om dagen såfremt det er ønsket. Det er dog vigtigt at man sørger for at placere taget over hovedet med omtanke, så man også kan nyde solens stråler hvis man vil det.

En terrassevarmer kan forlænge hyggen

Der er ingen tvivl om, at de mest hyggelige sommeraftenener er når solen er på vej ned. Desværre, så bliver det bare hurtigt koldt efter solnedgang i Danmark, og her kan det være en rigtig god idé at anskaffe sig en terrassevarmer. På den måde behøver hyggen altså ikke at slutte, så snart solen går ned. Der findes rigtig mange forskellige slags, og faktisk findes der en række meget overkommelige, som sagtens kan varme de fleste terrasser op. Og så virker de endnu bedre, hvis der er tag over hovedet!

Kategorier

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *