3 bedste serier i 2019

Serier er det helt store inden for underholdningsbranchen for tiden. Du støder nærmest ikke ind i en husholdning, hvor der ikke er minimum ét streamingsabonnement med adgang til serier. Mange husstande har endda flere end én tjeneste, som de betaler for hver eneste måned.

Især serier har her opnået stor popularitet. Med en serie kan du følge med i et plot, der bliver ved og ved med at udspille sig. Du kan altså følge de samme karakterer i årevis, hvis serien bliver ved med at blive fornyet til nye sæsoner. Dette er en kæmpe fordel, som film ikke på samme måde kan levere.

Mangler du inspiration til, hvilken serie du skal give dig i kast med næste gang, kan du her læse mere om de tre bedste serier i 2019. 

You – den creepy stalker du alligevel falder for

Kan du lide psykologisk thriller tilsat romantik og komedie, skal du helt klart se You. Serien ligger på Netflix og har taget en stor del af verden med storm. 

Serien følger den charmerende Joe, som arbejder i en boghandel. Han møder den smukke Guinevere Beck, som tager hans hjerte med storm – og han bliver fuldstændig besat af hende. Denne besættelse får ham til at gøre vanvittige ting, som du nærmest ikke kan forestille dig.

Bliv revet med i denne serie og mærk, hvordan du konstant skifter mellem at være i foragt overfor Joe til at synes, at han da er en anelse sød. Joe spilles af Penn Badgley, der også spillede Dan Humphrey i den populære serie Gossip Girl. 

Game of Thrones – den store finaleafslutning

I en helt anden boldgade ligger serien Games of Thrones. Denne serie kan umuligt være gået din næse forbi, og har du endnu ikke set den, har du uden tvivl hørt om den. Så snart denne series nyeste sæson er i gang, kan samtalerne på jobbet nærmest ikke indeholde andet end referencer til serien. 

Hypen har dog noget at have det i, da Game of Thrones er en fantastisk serie. I den sidste sæson af serien skal hovedkaraktererne sætte næserne mod den nordlige fæstning. Daenerys og Jon forbereder sig på det store angreb fra The White Walkers, og nu er enden altså nær. 

Du kan se den hæsblæsende sæsonafslutning på HBO Nordic i april 2019. 

Tidying Up – den store Marie Kondo-hype

Det kan virke skørt, men en af de bedste og største serier i 2019 omhandler oprydning. Tidying op med Marie Kondo har taget verden med storm på rekordtid, og du kan også få styr på dit liv med hendes brugbare råd. 

Du kan se serien på Netflix, hvor Kondo giver dig zen-agtige tricks til en lykkeligere hverdag. Hvert afsnit varer en halv time og har fokus på forskellige områder. Du kan derfor udvælge de aspekter, der passer allerbedst til din situation og liv. 

Efterfølgende vil du have svært ved ikke at tømme hele dit klædeskab for derefter at lægge det hele tilbage igen i ægte Marie Kondo-style. 

Mangler du endnu flere idéer til medrivende serier, kan du altid læse om de nyeste serier på Flix eller læse nyheder for unge på Tjeck.dk

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *