Vi danskere elsker sport og motion

Hvis der er noget, vi danskere er glade for, er det uden tvivl sport og motion. Selvom vi ser vores andel af overvægtige i landet, har vi stadig en utrolig stor del af befolkningen, der er engageret i sport eller motionsklubber, eller som måske bare har et medlemskab til et fitnesscenter.

Uanset om du bare motionere et par gange om dagen ved at gå tur med din hund, eller om du er formand i den lokale bordtennisforening, er du med til at slå et slag for, at vi danskere har godt af at motionere noget mere.

Fokus på breddeidræt i Danmark

En af de ting, vi i særdeleshed er gode til i Danmark, er at have fokus på breddeidræt. Det arbejder Danmarks Idrætsforbund og Idrættens Hus blandt andet på. Læs mere om Idrættens Hus her, hvis du er interesseret i at vide mere.

Der er ikke kun en eller et par enkelte måder at dyrke idræt på. Der er noget for enhver smag, og det er vi i Danmark gode til at få bredt ud til stort set alle områder af landet. Næsten uanset hvor du bor, er der gode muligheder for at dyrke sport i din lokale by eller en af nabobyerne.

Et sundt folkefærd

Danskerne er et sundt folkefærd sammenlignet med mange andre vestlige lande. Og det skal vi naturligvis gerne blive ved med at være. Derfor er det også vigtigt, at vi alle sammen bakker om op idræt i Danmark på den ene eller den anden måde, så vi kan sørge for, at de kommende generationer også bliver lige så glade for sport og idræt, som vi selv er.

Så husk at støtte op om tiltag, foreninger og sportsklubber i dit lokalområde. På den måde er du med til at gøre en forskel for både nuværende og kommende generationer.

Kategorier

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *