Tre råd: Sådan holder du den sundeste sommerferie nogensinde

Sponsoreret indlæg

Øl, is og hotdogs i skyggen fra solen. Det er alt sammen noget, som vi alle elsker at nyde på en god solskinsdag. Men det giver desværre også et par kilo på sidebenene, som kunne være undgået. Det kan være en god idé at tage det sure med det søde, men tit kan sommerferien blive et ædegilde uden lige. Derfor kan du læse denne guide med tre råd til, hvordan du holder den sundeste sommerferie.

Aktiv sommer

Uanset om du er til motionsløb eller bare en tur på stranden i ny og næ, kan det være en rigtig god idé at engagere sig i en slags aktivitet om sommeren. Det behøver ikke at være noget stort – bare det at være i solen på en varm julidag kan være anstrengende nok for kroppen. Der er mange gode måder at være aktiv på: et eksempel er det sjove spil, spikeball, der er blevet utroligt populært på både professionelt og amatør plan. På den måde kan du holde din krop aktiv, mens du stadig har det sjovt, og du kommer ikke til at bekymre dig om at skulle bevæge dig resten af dagen.

Spis sundt

Også selvom der er mange lækre tilbud om sommeren, gælder det ikke kun de usunde retter. Mange af de klassiske sommerretter kan laves med et ‘sundt’-twist, hvis du selv står over gryderne i køkkenet. Du kan nemt finde gode, lækre og ikke mindst sunde opskrifter og måske endda selv finde på dine egne favoritter.

Alt med måde

Det gælder både træning, kost og afslapning. Du behøver ikke at stille dig op på vægten efter hvert eneste måltid for at udregne din BMI. Det er et midlertidigt tal, der kun afspejler meget få faktorer ved din krop. Du kan udregne din BMI her, men det anbefales at tage resultatet med et gran salt. Du kan nemt både komme i form og tabe dig over sommeren, men det behøver ikke at være dit primære mål. Du kan nemlig sagtens både nyde tid med venner, familie og alene, mens du kommer i god form, så det ene behøver ikke at udelukke det andet. Du kan også bruge netdoktors målemetode, hvis du er interesseret i din BMI. Her kan du også læse yderligere om beregneren.

 

Kategorier

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *