Tips til at få en billig ferie

Det behøver ikke altid at være dyrt, hvis man gerne vil ud at opleve verden, og komme væk fra den travle hverdag. Mange afholder sig dog fra at tage af sted, da de frygter, at det koster mange tusinde kroner, men det behøver slet ikke at være tilfældet.

Det er naturligvis ikke en all-inclusive luksusferie, som man kommer på for under 1000 kroner, men du kan alligevel få en uforglemmelig oplevelse, hvis du er en anelse kreativ.

Vi kommer her med nogle gode råd til, hvordan du kan finde en billig, men skøn ferie ganske hurtigt.

Har du fløjet med lavprisselskab før?

Ryanair, Wizz, Norwegian er blot et par af mange selskaber, der flyver til mange destinationer for ganske få kroner. Du kan også komme på dyre ture med overstående selskaber, men langt hen af vejen er det muligt at finde t/r billetter til attraktive destinationer for mindre end tusinde kroner.

Faktisk kan fra Billund komme til Polen for 150 kroner t/r, hvis du bestiller på de rette datoer. Det lyder helt skørt, at man du kan få flybilletter til så få kroner, men det er faktisk tilfældet.

De overstående selskaber flyver til mange forskellige destinationer, og fælles for dem alle er, at det er billigt. Vil du gerne mærke varmen igen, så kan du eksempelvis flyve til Malaga eller Mallorca fra Billund, og det koster helt ned til 150 kroner for en billet. 

Hvordan finder man det billige hotel?

Der er mange forskellige hotelbookingsider, hvor du kan booke dit næste ophold på et hotel. Det er dog ikke altid den billigste løsning.

En hjemmeside som Trivago samler alle priserne hos de forskellige bookingsider, og på den måde vil du finde den billigste pris. Her stopper festen dog ikke, for hvis du først finder hotellet via Trivago og efterfølgende kontakter hotellet og bestiller direkte ved dem, så bør du kunne få endnu mere af prisen.

Alternativt hvis i er mange af sted, kan i leje en hel lejlighed på Airbnb, og det kan oftest gøres langt billigere end hotellets priser, og i får samtidig mere plads.

Kig på deal-sider til aktiviterne

Ligesom der er deal-sider i Danmark, hvor man kan spare mange penge på mad, aktiviteter eller pleje, så findes de også i udlandet. Skal i eksempelvis et smut til Bulgarien, så tag et kig på de bulgarske deal-sider, hvor der ofte vil være gode tilbud.

Her kan i spare penge på maden, eller måske spare penge på jeres oplevelser. Hvad enten i skal til fodboldkamp, på museum eller besøge et Escape Room, så vil der ofte være mange gode lokale deals, som i ligeså godt kan benytte jer af.

Alt i alt vil det være muligt at tage på en ganske billig men skøn ferie, hvis man følger overstående råd. Er man ikke sart, så kan man altså få en fantastisk ferie i Østeuropa, hvilket flere og flere mennesker er ved at finde ud af.

Er det ikke nok med en billig ferie, og stiler du i stedet efter det mere luksuriøse, men det kniber med økonomien? Så tag et hurtigt kig her, hvor du har mulighed for at få penge til ferien meget hurtigt.

Kategorier

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *