Stiftelse af selskab – nemt og hurtigt

Annoncørbetalt indhold

Der findes mange måder, hvorpå du kan stifte selskab. Kapitalselskabet har mange fordele og hvis du vælger et ApS, kan det gøres både hurtigt og nemt online. Du sparer både tid og penge. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du sparer både tid og penge på stiftelse af selskab. 

ApS – de mest populære selskabsform

Et ApS hører til kategorien kapitalselskaber og er en forkortelse for anpartsselskab. ApS’et er en af de mest populære selskabsformer i Danmark, da det kun koster 40.000 kr. at stifte, hvorimod et aktieselskab (A/S) koster 400.000 kr.

Hvis du vælger et kapitalselskab, er der begrænset hæftelse, hvilket betyder, at du som ejer ikke hæfter personligt med din egen formue. Du vil derfor aldrig miste mere end de penge, der investeret i selskabet, altså minimum 40.000 kr. Modsat er det for enkeltmandsvirksomheder, hvor kreditorer kan gøre udlæg i din private formue, da man her hæfter personligt. 

Fordelene ved ApS

Der er også andre fordele forbundet med stiftelse af selskab, heriblandt muligheden for flere ejere. Samtidig er det nemt at overdrage anparter til nye investorer og medejere. Det betyder også, at det er mere fleksibelt, hvis du senere ønsker at sælge virksomheden.

Derudover er ApS’et en selvstændig juridisk enhed, som kan medføre en lavere selskabsskat. Fordelen ved et ApS er også, at der er mulighed for at lave forskellige ejerstrukturer gennem holdingselskaber. På den måde kan du nemt flytte penge rundt mellem selskaberne uden at skulle betale skat.

Afslutningsvist skal det nævnes, at ApS’et både er en udbredt og kendt selskabsform, som gør det nemmere at rejse kapital. Ved at skyde dine egne penge i selskabet, viser du også omverdenen, at du tror på projektet. Dette danner grobund for tillid mellem dig og dine kommende investorer. 

Gør brug af Legal Desk

Hvis ovenstående lyder som en stor mundfuld, kan du nemt få hjælp udefra. Legal Desk kan hjælpe dig med stiftelse af selskab hurtigt og nemt online. Det eneste du skal gøre er at udfylde en formular online, hvor du besvarer en række spørgsmål. Herefter udarbejdes selskabsdokumenterne automatisk, og efter du har betalt, får du adgang til de færdige dokumenter. Dokumenterne skal herefter underskrives af alle selskabets ejere, hvilket nemt kan gøres digitalt.

Efter du har modtaget dokumenterne, sørger Legal Desk for alt det praktiske med hensyn til registrering hos Erhvervsstyrelsen. Servicen inkluderer også bekræftelse af selskabskapital samt ekstra registreringer, såsom registrering af moms/lønsum og import/eksport.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *