Sørg for en god internetforbindelse, når du spiller online poker

Det er alfa og omega for dig at have en god internetforbindelse, når du sætter dig til rette ved pokerbordet online. En tabt internetforbindelse kan betyde tabte penge, og hvis først modstanderne har luret, at du kæmper med nettet, er der ikke meget håb for din beholdning af jetoner.

Tip til pokerroom: Nordicbet

En internetforbindelse, der svigter, er sjældent belejlig i nogen som helst kontekst. Særligt irriterende er det dog, hvis du sidder midt i et online spil – og i endnu højere grad, hvis det koster knaster. Når du spiller online poker, er du ekstraordinært sårbar over for en dårlig internetforbindelse. Du har nemlig en tidsbegrænsning på, hvor længe du kan ”tænke dig om”, når det er din tur, og reagerer du ikke inden for tidsrammen (hvad du selvsagt ikke er i stand til, hvis internettet svigter), kan du ikke foretage noget træk. I næste omgang sidder du måske på ”big blind”, og det er så bare penge ud ad vinduet, fordi du ikke er i stand til at forsvare din position.

Hvis du sørger for at have en hurtig og stabil internetforbindelse, optimerer du dine forudsætninger for at have succes med online poker. Dels sikrer du dig maksimal betænkningstid på dine egne træk, dels får du et retvisende billede af, hvordan dine modstandere agerer (fordi der ikke er nok ”hakkende” slør).

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *