Sørg for den rigtige hjælp ved din næste bolighandel

Annoncørbetalt indhold

Dette indhold er sponsoreret

Står du og skal erhverve dig din første faste bolig? Eller måske har du prøvet at købe hus før? Uanset hvor erfaren du er, er det en stor fordel, at have en uafhængig rådgiver i ryggen, til når du skal købe bolig. Læs med her, og lær hvad du har god grund til at overveje.

Få juridisk rådgivning, hele vejen igennem

Der kan være mange juridiske sten på vejen, som man kan snuble over, når man indgår en bolighandel. Derfor kan det være en klar fordel at have en erfaren boligadvokat med i overvejelserne, da hun eller han kan rådgive og støtte dig igennem processen. At købe hus er en stor handel, som oftest medfølger at man opretter et stort lån. Det er altså vigtigt, at der er blevet taget højde for en masse ting der kan ‘gå galt’, så som at der bliver undersøgt, om prisen er rigtig, om værdien for grunden er stigende eller faldende, eller om der eventuelt er steder på huset, som kan give enorme udgifter. På den måde sikrer du din økonomiske situation, langt ud i fremtiden.

Få øje på husets fejl og mangler

Som nævnt er husets tilstand enormt vigtig at tage højde for, når du skal købe hus. En erfaren Boligadvokat ved lige hvilke fejl, der typisk er på huse, og vil derfor hjælpe med at sætte fokus på, om en eventuel sætningsskade, kan have konsekvenser for dig, som den næste ejer. Eller om der måske er en fugtskade i kælderen, om området du kigger på er i blomst, eller om nabolaget er ved at visne. De vil altså kunne stikke et spadestik dybere, end en almindelig ejendomsmægler, og vil kun været til glæde for dig, som klient. Der er nemlig mange ting, man kan og skal tage højde for, når man køber hus.

Lad dig ikke snyde af partiskhed

Typisk, når man handler hus, er det en ejendomsmægler, man handler med. Denne er valgt af sælger, og vil derfor ikke være uafhængig. Typisk er sådan en ejendomsmægler provisionslønnet, hvilken betyder, at des mere huset bliver solgt for, des bedre bliver ejendomsmægleren betalt. Du kan altså som køber ikke vide dig sikker på, om ejendomsmægleren vil gøre dig 100% opmærksom på husets fejl og mangler. Disse skal selvfølgelig være oplyst i tilstandsrapporten, men hvis denne ikke er gennemskuelig for dig, vil det være en svær proces, at få øje på, hvor du kan presse prisen for boligen.

 

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *