Sådan meget kan du spare med et samlelån

Annoncør betalt indhold

Måske har du før hørt om samlelån, og er nysgerrig på, hvad det egentlig går ud på, men hvis du slet ikke ved, hvad det er, og blot synes at det lød interessant at blive hurtigere gældfri, så er denne artikel til dig.

Det er ingen hemmelighed, at Danmark er et land, hvor vi generelt låner penge til en masse forskellige formål blandt andet hus og bil, men også elektronik, møbler, mekanikerregninger og tøj er på danskernes liste og formål, der er værd at låne til.

Det betyder, at danskerne også er et af de OECD-lande, der har den højeste bruttogæld. Når man kigger på danskernes privatøkonomi er det dog ikke nødvendigvis et sygdomstegn, da en stor del af gælden ofte er placeret i fast ejendom. Det betyder dog stadig, at rigtigt mange danskere har et eller flere lån, og jo flere lån du har, jo større er sandsynligheden for, at du kan spare mange penge ved at få det billigste samlelån.

De fleste sparer over 1000 kroner – hver måned

En spørgeundersøgelse foretaget af LendMe, der er en sammenligningstjeneste for lån, viser, at seks ud af ti sparer over 1000 kroner hver måned efter de har samlet deres lån ét sted.

Samtidig viser undersøgelsen, at responderne var meget tilfredse med at spare penge på deres lån, men også at de fik et større overblik over deres gæld.

Grunden til, at det ofte er muligt at spare selv store beløb med et samlelån er, at når man lægger mindre lån sammen til et større, får man en bedre rente. Det skyldes, at der generelt er en lavere rente på større lånebeløb, end der er på små, og har man flere lån med en restgæld under 50.000 kroner, kan det være en rigtig god ide at samle dem.

Renten er ofte den største udgift på et lån, og derfor kan en reducering af renten på et par procentpoint ofte betyde en markant besparelse, som enten betyder, at der er mere luft i budgettet og/eller du bliver hurtigere gældfri.

Sammenlign tilbud fra forskellige banker

Når du vælger at samle dine lån, er det vigtigt, at du ikke bare vælger den første og bedste bank. Der kan nemlig være stor forskel på de tilbud, som du støder på hos forskellige banker. Derfor er det en rigtig god ide, at du indhenter så mange tilbud som overhovedet muligt for at finde det bedste.

Og selvom det kan lyde som en uoverskuelig proces, så findes der en løsning, der gør det nemt og sikkert at få personlige lånetilbud på samlelån.

LendMe er en sammenligningstjeneste for lån, hvor du kan få tilbud på samlelån fra en lang række kendte banker, som eksempelvis Nordea, Spar Nord, Santander Consumer Bank, Express Bank og Ikano Bank.

Du kan få tilbud fra 15 forskellige banker med kun én ansøgning, og du slipper derfor for at bruge en masse kræfter på at finde tilbud selv. Samtidig kan du nemt sortere i dine tilbud på LendMe.dk, så du nemt og hurtigt finder det bedste lånetilbud.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *