Sådan kan headhunting styrke din virksomhed

Annoncørbetalt indhold

Som virksomhedsejer ønsker du naturligvis kun de dygtigste medarbejdere med de rigtige kompetencer – men det kan være en svær og tidskrævende proces at finde de helt rette til specifikke stillinger. Derfor kan det være en stor fordel at alliere sig med en headhunter, der er specialiseret i at udpege netop de relevante kandidater, som vil passe perfekt ind i din virksomhed.

Hvad er headhunting?

Førhen blev headhunting hovedsageligt brugt på specialist- eller lederniveau, så en virksom kunne rekruttere den absolut bedste kandidat. Men siden da har der været stor udvikling på jobmarkedet, hvilket har gjort det meget vanskeligere for virksomheder at finde de rette medarbejder gennem et almindeligt jobopslag.

Oplever du samme problematik som virksomhedsejer, kan det være en god idé at indgå et samarbejde med en headhunter. Her vil arbejdet typisk begynde med, at headhunteren udarbejder en virksomhedsanalyse og laver en beskrivelse af den optimale kandidatprofil for den ledige stilling.

Med din godkendelse vil headhunteren derefter gå i gang med at søge efter relevante kandidater, bl.a. gennem bureauets egen kandidatbase samt professionelle netværk.

Der bliver taget hånd om din virksomhed

Måske har du afholdt dig fra at benytte dig af headhunting, fordi du frygter, at headhunteren ikke fanger essensen af din virksomhed eller forstår dine værdier godt nok til at kunne finde den rette kandidat.

Men det behøver du ikke bekymre dig om. Igennem den førnævnte virksomhedsanalyse sætter headhunteren sig nemlig grundigt ind i din virksomhed, da vedkommende netop skal sælge den og dig som en god arbejdsplads og en dygtig arbejdsgiver over for nye medarbejdere. En headhunter taler altid på din viksomheds vegne, ikke på sin egen.

En headhunter giver dig mere tid i arbejdsdagen

Som virksomhedsejer har du en pakket arbejdsdag. Når der skal rekrutteres en ny medarbejder, tager processen desværre ofte meget tid fra dagens andre vigtige gøremål, og der er heller ingen garanti for, at den fører den rette kandidat med sig.

Derfor kan headhunting være løsningen for dig. En dygtig headhunter kan nemt vurdere, hvilke kandidater der besidder de kvalifikationer og har den personlighed, som matcher din virksomhed. Headhunteren tager derefter kontakt til kandidaterne og foretager samtaler med de interesserede.

Igennem dette får du således frigivet en masse værdifuld tid og energi, som du i stedet kan fokusere på andre vigtige opgaver, der vil vækste din virksomhed.

 

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *