Planlæg en dejlig ferie for familien

Der er mange måder at holde sommerferie på, når man tager afsted som familie. Noget af det man kan overveje, når man planlægger sommerferien med familien, er om man ønsker at tage til udlandet eller om man gerne vil blive i Danmark, og i begge tilfælde hvordan man så vil holde ferien.

Der er fordele og ulemper ved de forskellige typer af ferier, når man tager afsted som familien. Læs mere her, hvor du bliver præsenteret for to oplagte typer af familieferie.

Den klassiske sommerhusferie

Det er meget normalt at tage i sommerhus med familien, og det er der mange grunde til. Det der gør sommerhuse populært som familieferier, er at man kan tage alt udstyr med, som man har brug for, for at sørge for børnene.

En uge i sommerhus er typisk også prismæssigt tilforladeligt, fordi man får mulighed for selv at lave mad i løbet af ugen. Derudover har man som familie både mulighed for at samles i opholdsområderne, men man kan også trække sig på værelset, hvilket særligt er en fordel, hvis man har teenagere med.

Hvis man vælger et sommerhus med pool, får man mulighed for at aktivere børnene i mange timer. Når man er i en pool, har man mulighed for at lave mange vandaktiviteter såsom at spille bold til hinanden. Det kan der gå mange timer med, mens de voksne kan dase i poolen eller ligge på en solvogn i pool-området. Man kan tage i sommerhus både i Danmark og i udlandet.

Campingferien

Der er også mange, der tager på camping både Danmark og i udlandet. Tager man til Italien kræver det, at man sætter god tid af til at køre. Det vil afskrække de fleste, særligt hvis man har små børn. Større børn vil sagtens kunne klare den slags ferie, særligt hvis man har en campingbus, hvor børnene har mulighed for bl.a. at spille brætspil, se video osv. mens man kører.

Campingferier er en anden måde at være på ferie på. Fordelen ved campingferier er klart de store legeområder, der ofte hører med til at være på en campingplads. Børnene får rig mulighed for at lege med andre børn og opnå nye venskaber på sådan en ferie.

Samtidigt får man meget nærvær, når man bor i en lille hytte eller en lille campingvogn sammen. Det er ofte forbundet med mange hyggelige stunder på en campingplads. Man kan vælge små campingpladser med få faciliteter eller større campingpladser med mange faciliteter.

Der findes sågar campingpladser med et stort legeland, minigolf og indendørs pool. Man kan få hytter, hvor der er eget badeværelse og toilet, hvis man ikke er komfortabel med at skulle gå over i et fælles bad og toilet område.

God mad på ferien

For at gøre sommerhus- og campingferien endnu bedre, kan man sørge for at have en god madopskrift med eller flere madopskrifter, da man ofte har mere tid end i hverdagen til at eksperimentere med maden.

Det vil helt sikkert være et hit ved de fleste børn at få lov til at smage noget nyt.

 

Kategorier

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *