Nikotinposer hitter i Danmark

Annoncørbetalt indhold

I mange år har vi Danmark forsøget at finde en erstatning på cigaretten til de mange mennesker, der ønsker at kvitte deres cigaretforbrug. Desværre har det for mange mennesker ikke gået lige efter planen.

Et nyt rygestops-middel har dog vist sig at være særdeles effektivt. Du kender formentlig allerede til det, da der er svært ikke at bemærke det.

Det er nemlig de små nikotinposer, du lægger oppe under læben.

Rygningen falder ikke blandt yngre

De sidste år har der været en mindre katastrofe på rygemarkedet. Det skal gerne være sådan, at der bliver færre rygere i Danmark. Derfor sætter vi priserne op på rygning og har for længst indført en aldersbegrænsning på salg af tobak.

Dog viser det sig, at det har stoppet med at hjælpe. Der bliver nemlig ikke færre rygere i alderen 18 og under. Det har faktisk stået stille i flere år, hvad der forsøges bekæmpet på flere måder.

Men også blandt den ældre generation er det et problem. Alle familier har en eller flere rygere. Man bemærker, hvordan deres liv bliver besværligt og forringet af cigaretterne. Desværre gør nikotinen dem ofte så afhængige, at de har virkelig svært ved at komme ud af deres brug af cigaretterne.

Her kommer snusdirect så ind i billedet. Snus er de små nikotinposer, som faktisk skulle komme fra Sverige. I hvert fald har den en lang og stolt tradition i Sverige og er i disse dage ved at vinde udbredelse i hele verden.

Det skal understreges, at det ikke er sundt at tage snus, ej heller er det en god ide at begynde på snusen. Men som et alternativ er det langt sundere. Det er også en genial måde at stoppe med cigaretterne.

Nikotinalternativ, som giver mening for forbrugerne

Der er gennem årene lavet utallige nikotinplastre, nikotintyggegummi og nikotinposer, der skal forsøge at holde mennesker fra at ryge deres cigaretter. Desværre er det ofte uden held.

Snus er her blevet et af de alternativer, der faktisk hiver folk ud af deres rygetrang og holder dem på den smukke ikke-ryger-sti. Det har angiveligt noget at gøre med, at man får mere direkte nikotin og kan mærke virkningen mere effektivt.

Og så er nedtrapningen fra snus en del nemmere end cigaretter eller andet bagefter, da det ofte er ret irriterende at skulle tage snus. Det skal ligge i tandkødet og kan se lidt uheldigt ud i sociale sammenhænge. Den geniale løsning til dit rygestop.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *