Lad roadtrip-drømmen blive en realitet

Du har helt sikkert hørt det før: En roadtrip på Route 66 som sommerens feriemål. Du nynner allerede sangene om ruten i dit hoved, blot du hører navnet. Den klassiske rute tværs over USA er for mange en drøm, som forbliver i bogen, men du kan få den til at gå i opfyldelse med en billig biludlejning.

Gennem billeje bliver roadtrip i USA muligt. Det kan gøre billigt og du slipper for bøvlet med at finde den billigste pris, for der findes en hjemmeside, der helt automatisk sammenligner priserne fra de forskellige biludlejninger.

Ruten går fra Chicago til Los Angeles og bevæger sig altså tværs over USA. Kører du hele turen, som opstod i 1920’erne, kommer du igennem hele otte stater. Arizona giver dig følelsen af at være tilbage i “Det vilde vesten”, hvor særligt byerne Oatman og Chloride vil sende dig tilbage i tiden.

De betegnes som værende spøgelsesbyer og giver et godt billede af den historiske Route 66, der i 80’erne blev nedlagt som hovedkanal mellem øst og vest.

Alternativer til den klassiske Route 66

Hvis ikke du vil gøre som mange andre, når de rejser til USA, kan du i stedet overveje at køre mod nord eller syd på enten øst- eller vestkysten. Særligt kendt er ruten, der kaldes “Pacific Coast Highway” og som tager dig fra staten Washington i nord over San Fransisco til Los Angeles og senere den mexicanske kyst.

Modsat spøgelsesbyerne, som du finder i Arizona langs Route 66, oplever du her Stillehavskysten. Det er den ideelle rute for surferen og strandnyderen, idet du blandt andet kommer igennem det ikoniske Malibu, Santa Barbara og Pismo.

Mere natur på køreturen

Billeje i USA gør det også muligt for dig at tage på roadtrip længere mod øst. I North Carolina og Virginia går den kendte Blue Ridge Parkway, hvor naturen er prangende og naturoplevelserne enestående. Du kommer blandt andet forbi det fjerde højeste bjerg i USA, Mount Mitchell, og den naturskabte bro, Natural Bridge og Virginia.

Bjergene i North Carolina vil imponere dig og turen byder også på mange museer, seværdigheder og små byer, som kan give dig en oplevelse af et andet USA end både Route 66 og Pacific Coast Highway kan tilbyde.

Uanset hvilken roadtrip, du er til, får du altså muligheder for det med billige billejer hos de mange bureauer som tilbyder biludlejning. Du kan heldigvis finde et samlet overblik, som hjælper dig med at sammenligne priserne, så du i stedet kan bruge din tid og energi på at planlægge turen rundt i USA.

Kategorier

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *