Husk at finde en a-kasse som selvstændig

Der er mange selvstændige, der tror, at bare fordi de har eget firma, behøver de ikke at være med i en a-kasse. Men det kan nu stadig være en rigtig god idé, hvis dit firma en dag ikke kan tjene flere penge, og du derfor er nødt til at lukke det.

Så kan det være rart at have en a-kasse, hvor du har mulighed for at få penge til at klare dig igennem det næste stykke tid, indtil du starter en ny virksomhed eller finder et almindeligt job igen. Hvis du vil gøre det nemt for dig selv at finde en a-kasse, kan du bruge Danske A-kasser.

Muligt at finde en a-kasse uanset branche

Det spiller ikke den store rolle, hvad du arbejder med som selvstændig. Du kan sagtens finde en a-kasse som webdesigner, VVS’er eller bogholder.

Så bare fordi du måske arbejder i en anderledes branche end så mange andre, betyder det ikke, at du ikke har mulighed for at melde dig ind i en a-kasse. Det er bare med at gå i gang med at finde ud af, hvilken a-kasse du har lyst til at være medlem af.

Spar penge ved at vælge den billigste a-kasse

Hvis du gerne vil gøre det så billigt som muligt for dig selv at være medlem af en a-kasse, kan du med fordel sammenligne priserne på de mange a-kasser og finde frem til den, der tager den laveste månedlige pris.

På den måde sparer du så meget som overhovedet muligt på din a-kasse. Og bare fordi du sparer penge på din a-kasse, betyder det ikke, at du ikke kan få hjælp fra den, når du har brug for det.

Kategorier

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *