Gør forholdet lidt ekstra spændende i sommer

Efter nedlukningen er der nok mange nyforelskede der må erkende, at der er gået hverdag i den. Måske var tre måneder med konstant selskab af vores kære, lidt vel meget? Det er hårdt at indse, men det behøver ikke at betyde, at I skal slå op. Hvordan får man gnisten tilbage? Det kan du læse mere om her. 

Find en fælles aktivitet

Det er måske en opbrugt kliche, og du har nok læst det hundrede gange før, men lad os lige forklare hvorfor det rent faktisk er en virkelig god ide. Hovedproblemet med jeres dvalestatus er jo, at når der ikke sker noget nyt, så har man heller ikke noget nyt at tale om. Der er ikke kun samfundet der er gået i stå, det er også jeres forhold, for der er helt klare begrænsninger for, hvor meget der kan ske indenfor husets fire vægge.

I har nok kommet tættere på hinanden, I har nok opdaget nye sider ved hinanden, gode som dårlige, og nu er det på tide at opleve noget helt nyt der er løsrevet fra den intense tosomhed I lige, har været fanget i. 

Nu hvor samfundet åbner mere og mere op, bliver der også mulighed for, flere oplevelser. Det er en god mulighed til at opleve noget helt nyt. I stedet for at tage en pause fra din kære, gør det sammen. Få nye ting at tale om. Når man oplever ting sammen, skaber man et bånd, der er helt anderledes end det i lige har skabt gennem tre måneders intenst samvær. Kom væk fra Netflix og chill og find nogle helt nye samtaleemner. 

Oplev nye ting udenfor 

Udenfor er efterhånden blevet et eksotisk fremmedord, men nu kan man altså bevæge sig i den grønne og grå oase igen, uden at føle sig som kriminel eller Palle alene i verden. Man skal måske også tage økonomi med i betragtningen, der er ikke alle der har råd til nye, dyre oplevelser efter måneder uden indtægt. 

Naturoplevelser er gerne helt gratis i Danmark og bare det at komme udenfor og nyde friheden, kan være en stor forandring efter flere måneder indenfor. Danmark er fuld af naturskønne parker, badepladser der I kan bade nu hvor der begynder at blive lidt varmere i vejret og smukke skove. 

Der findes heldigvis en del ting man kan gøre udenfor, der kan skabe ny gnist i parforholdet. Gå lidt udenfor jeres komfortzone. Opsøg en sex klub og udfordre jeres fordomme og syn på jeres selv, samtidigt med at I oplever noget helt nyt og spændende sammen.  Der er også rigeligt med muligheder for at praktisere udendørs sex, hvis man vil finde spændingen lidt udenfor de vante rammer. Husk bare, at tage hensyn til omgivelserne.

Kategorier

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *