Drømmen skal findes på Fyn

Fyn er fin. Mere end fin. Fyn er Morten Korch og idyl. Omringet af det Sydfynske Øhav, Kattegat, Lillebælt og Storebælt er essensen af Danmarks historie. Det er kernen for landbrug og købstæder og fyldt med smukke, danske herregårde, kultur og oplevelser. Der er for eksempel Egeskov slot, en af Europas bedst bevarede vandborge fra 1554. Der er det skønne fynske frilandsmuseum, Den Fynske Landsby og der er Odense Zoo. Du kan besøge H.C. Andersens Hus eller Valdemars slot. Der er Tinderbox festival i Tusindårsskoven med besøg af store, internationale navne. Der er den store kulturfestival Heartland. Én ting er sikkert. Fyn skal oplevelsen, og fyn skal leves. Det er mere end blot turistattraktioner, det er en følelse der skal leves. Flyt til Fyn.

Spar penge

Kigges der på de forskellige Lejeboliger på Odense og fyn, bliver det hurtigt tydeligt, at der også er et stort beløb af spare ved at flytte til Fyn. Det er altså ikke nok med, at du kommer nærmere fritidsliv, natur og hygge – du sparer også penge. Fyn og Odense er nemlig generelt billigere steder, kigger du på områder omkring andre danske storbyer. Samtidig er Fyn ideel for dig, som ønsker lidt af det hele. Du får skøn natur og grønne områder. Du får storbyfornemmelser i Odense, og der findes et væld af hyggelige byer, du kan besøge. Oveni dette befinder du dig midt i Danmark. Befinder du dig midt på Fyn har du halvanden time til Aarhus, og næsten det samme til Danmarks hovedstad København. Overvejer du Fyn, er der en masse steder, du kan flytte til. Nyborg er en hyggelig, gammel færgeby lige ved Storbæltsbroen der forbinder Fyn og Sjælland. Her findes der blandt andet Byens gamle slot, som er et klart besøg værd. Bogense er Danmarks mindste købstad. Mere end 700 år gammel. Her er stemning fra 1800 tallet og en hyggelig lystbådehavn. Kerteminde ligger på Nordfyn. Her finder du Fiskerpigen og skøn havneidyl. Odense betyder eventyr. Det er Danmarks tredjestørste by, fødeby for eventyrets konge, H.C. Andersen og her er der både fjord, hygge, shopping og fantastiske restauranter. Middelfart betyder hvalsafari, dykning, bridgewalking og lystfiskeri, altså perfekt for dig som elsker vand og natur. Assens er fyldt med velbevarede, gamle huse og er ren idyl. Tager du sydpå finder du Svendborg og Faaborg, to charmerende, gamle byer.

Forestil dig det

Det kræver ikke mange tanker for at kunne visualisere for sig den fynske idyl. Det er landlig hygge. Det er smukt bindingsværk. Stråtækt tag. Omringet af smukke marker i et væld af farver. En have fyldt med roser. Hvis der er én blomst, man forbinder med landlig idyl, så er det klart rosen. Rosen er havens dronning. Den spreder glans, skønne dufte og ikke mindst romantik til haven. Roser fås i et væld af typer, farver og størrelser. Overvejer du at tilføje flere roser til dit fynske eventyr, kan du besøge https://www.blomsterverden.dk/shop/210-roser/. Her finder du et utal af forskellige roser, klar til at blive plantet i din have.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *