Disse online spil kræver den bedste forbindelse

Det er vigtigt med en solid internetforbindelse, når du spiller online. Det gælder sådan set uanset, om du fornøjer dig med et spil Counter-Strike med vennerne, eller om du har penge på højkant i forbindelse med livebetting og blackjack.

En dårlig forbindelse kan koste penge

Spiller du for penge på nettet, bekymrer du dig måske først og fremmest om, hvordan du excellerer i de spil, du har givet dig i kast med. Kan du lure vinderen og score en gevinst på livebetting? Har du styr på strategien ved blackjack-bordet?

Det kan lyde basalt, men det er ikke desto mindre ekstremt vigtigt for dit online spil: Der skal være styr på internetforbindelsen. For hvad gør du, hvis internetforbindelsen ryger, inden du får solgt dit risikable livevæddemål? Og hvordan splitter du dine kort i blackjack uden net-forbindelse? Du kan være nok så vidende på det, du har givet dig i kast med – men det nytter ikke noget, hvis forbindelsen svigter på det afgørende tidspunkt.

Du vinder ikke i Counter-Strike uden net

Har du prøvet at spille Counter-Strike på en dårlig internetforbindelse? Du har modstanderen på kornet, og du skyder – men kommandoen går først igennem et splitsekund for sent, og i stedet for at stå som den helt store sejrherre, ligger du død på jorden. Det er der ikke meget sjov ved! Ryger du ligefrem helt af, så er du nok blevet skudt et par gange eller 10, inden du kommer tilbage igen. 😉

Det er svært at komme først i Trackmania, når nettet svigter

Kender du Trackmania? Det populære online bilspil, hvor du kører mod tusindvis af andre online-spillere, består af et hav af forskellige universer og baner. Nogle baner vindes på mindre end 10 sekunder, mens andre trods alt tager et par minutter at gennemføre for den hurtigste deltager. Skal du have nogen som helst chance for at komme først over målstregen, skal du skære alle hjørner helt skarpt. Og forudsætningen for, at du kan gøre dette i praksis er, at du har en hurtig og stabil internetforbindelse. Ofte bliver racerløbene i Trackmania vundet på hundrededele af et sekund… og du kan altså tabe mange sekunder, hvis nettet driller.

Spiller du FIFA? Så skal der bare være styr på internettet

Det realistiske fodboldspil, FIFA, spilles i tiltagende grad online. Når du er logget ind på din bruger, kan du finde modstandere fra hele verden. Men: Spillet kan slet ikke lade sig gøre ordentligt, hvis der er udfald på internetforbindelsen hos enten dig eller din modstander.

Du bør altså ALTID sørge for at din internetforbindelse er tiptop, når du spiller online. Ellers er du næsten med sikkerhed garanteret en irritation, som du meget nemt kunne have været foruden.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *