Brug en købermægler og køb bolig uden stress

Et boligkøb er lige dele spændende og stressende. Mange kan nok blive enige om, at den sjove del af boligkøbet er, når man kigger på hus eller lejlighed til åbent hus, mens den stressende del er forhandlingsforløbet. Kunne du godt tænke dig mere ro til det rare ved boligkøbet, kan du med fordel kigge nærmere på at hyre en købermægler til at hjælpe og rådgive dig under købsprocessen. Med en købermægler ved din side får du rådgivning og sparring til dit boligkøb, så du kan træffe alle dine valg ud fra et oplyst plan. Her kan du læse mere om købermæglere.

 

Få hjælp til hele købsforløbet fra start til slut

En købermægler er som en gave sendt fra himlen til dem, der ønsker at få have en boligekspert ved sin side under købet. En købermægler hjælper nemlig med at forhandle pris og vilkår med sælgers ejendomsmægler, så køberne kun skal fokusere på glæden ved at købe bolig. Mægleren tager et salær for sin ydelse, men de penge tjener du hjem igen i form de kæmpe besparelser, som rådgiveren kan skaffe dig.

For købermægleren hjælper dig ikke kun med at forhandle med ejendomsmægler, men kan også hjælpe dig med at finde den helt rigtige finansiering til din situation. Det betyder, at mægleren kontakter din bank samt dens konkurrenter for at se, hvem der vil give dig det bedste boliglån. Her vil mægleren selvfølgelig også forhandle med den vindende bank for at skaffe dig endnu bedre vilkår.

De fleste mæglere samarbejder også med juridiske boligrådgivere, så du kan få hjælp til at afslutte boligkøbet med en grundig gennemgang af købsaftalen og alle de andre vigtige dokumenter.

 

Uvildig rådgivning sikrer dig det bedste køb

Hvis du beslutter dig for at hyre en købermægler, så vælg altid en uvildig mægler. At en mægler er uvildig, er blot et andet for uafhængig. Det betyder, at købermægleren ikke sidder i lommerne på en bank, realkreditvirksomhed, ejendomsmægler eller en helt fjerde, som kunne have interesse i dig og dine penge. Med uvildig mægling får du altså den bedst mulige rådgivning, som udelukkende tager udgangspunkt i din situation.

 

Hvordan adskiller en købermægler sig fra en køberrådgiver?

Kært barn har mange navne, og som oftest er der ikke nogen forskel på en købermægler og en køberrådgiver. Nogle rådgivningshuse anser dog købermægling som en del af køberrådgivning, som dækker over den totale rådgivning igennem hele købet. Tager man udgangspunkt i denne definition, så er købermægling blot en del af køberrådgivningen. De fleste bruger dog begge termer i flæng, så vil du være helt sikker på, hvilke ydelser din købermægler dækker, så er det bedst du spørger, inden du indgår en aftale med vedkommende.

Som tommelfingerregel er det dog altid en god idé at benytte sig af en købermægler, som kan hjælpe dig fra start til slut. Det gør nemlig, at du får sammenhængende rådgivning igennem alle købets faser, da din rådgiver kender dig og kan sikre, at du altid får dine aftaler til de bedste vilkår.

Kategorier

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *