Bliv bedre til at flirte med disse 3 simple tips

Annoncørbetalt indhold

Det er sjovt at flirte – eller det kan det i hvert fald være, hvis du er god til det. Hvis du ikke ved, hvad du skal gøre af dig selv, og bare står og træder dig selv over tæerne, er det imidlertid ikke så sjovt. Så skal du måske bruge lidt hjælp.

 

En legesyg flirt kan bringe humøret i top og gøre dagen lidt bedre. På den anden side kan et håbløst forsøg være pinagtigt. Derfor kan det godt betale sig at studere flirtens kunst. Når alt kommer til alt, er det en vigtig del af dét at tiltrække en partner. Her er 3 tips til flirtekunsten.

1. Start med at flirte med dig selv

Flirten starter i høj grad med dig selv. Når du føler dig godt tilpas, og føler, at du har noget at give, vil du også være mere tilbøjelig til at flirte. Du kan derfor med fordel lægge ud med en god portion selvkærlighed.

 

Tal pænt til dig selv og sig søde ting til dig selv i tankerne. Du kan også lave en mere grænseoverskridende øvelse og give dig selv komplimenter i spejlet. Blink og smil og tillad dig selv at synes, at du er dejlig. Så er chancen for, at andre også synes det nemlig større.

2. Klæd dig på til flirt

Har du overvejet at klæde dig på til flirt? Det kan du gøre på mange forskellige måder, og du skal selvfølgelig ikke gå på kompromis med din personlige smag. En flirtende garderobe vil ofte indeholde sanselige farver og legesyge mønstre.

 

Hvis du er mere til et afdæmpet og klassisk look, kan du også nøjes med at tilføje et flirtende element – noget, der skiller sig lidt ud. Det kunne fx være et tørklæde i et lækkert materiale, et iøjnefaldende bælte eller funky sko.

 

Klæd dig gerne på til flirt fra inderst til yderst, så du også føler dig godt tilpas i dit undertøj. Selvom andre ikke kan se det, gør det nemlig en betydning for din selvfølelse, og dermed dit overskud til at flirte.

3. Se mulighederne hvor du er

Når du har flirtet med dig selv, og du er klædt på til flirten, er du klar til at gå ud i verden. Her handler det om at se muligheder, hvor du er. Fx er toget fyldt med spændende mennesker, og hvis du alligevel skal tilbagelægge en tyve minutters tur, kan det være hyggeligt at udveksle et blik eller et smil.

 

I dag er det selvfølgelig også muligt at finde en flirt online, hvad end det er på en dating app eller en escort side. Faktisk har du aldrig haft så mange muligheder for at fange en god flirt før, så det er bare at gribe dagen og komme i gang.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *