5 smarte gadgets, du muligvis ikke kendte

Sponsoreret indhold

Hvis du er vild med gadgets, så er du formentlig ofte på jagt efter nye fede gadgets, der kan spille sammen med alt andet, du ejer. I denne artikel kommer vi til at præsentere dig for nogle gadgets, som du muligvis ikke kender til.

 

1. Robotvinduespudseren

De fleste kender til robotstøvsugeren, som allerede kører rundt i mange danske hjem. Færre kender dog til dens vinduesrensende pangdang. En robotvinduespudser er genial, hvis du skal pudse store ruder, som ikke har for mange sprosser.

 

Robotvinduespudseren fyldes med vand og pudsemiddel, og så placeres den på vinduet, hvorefter den selv klarer resten.

 

2. Tablet der føles som papir

ReMarkable er blandt de førende inden for at lave tablets, som man kan skrive på, der rent faktisk føles som papir. Når man kigger på skærmen kan man hurtigt blive i tvivl, om det rent faktisk er en skærm, man kigger på.

 

Denne tablet er både fantastisk, hvis du skal tage noter og hvis du skal læse ebøger, da tabletten er ekstremt let og en skærm, der gør den utroligt behagelig både at skrive og læse på.

 

3. Philips Hue bevægelsessensor

Philips Hue pærer og lamper er blevet ekstremt populære, og mange har dem. Philips har dog også lavet en bevægelsessensor, som kan gøre din lamper endnu mere intelligente. Du kan selv indstille, hvor sensitive de skal være, og hvilke lamper der skal tænde, når de registrerer bevægelse.

 

Du kan eksempelvis sørger for, at lyset automatisk tænder på badeværelset, i køkkenet eller i gangen. På den måde slipper du for at skulle aktivere på kontakten, hvilket kan være praktisk, hvis man kommer hjem med hænderne fulde.

 

4. Fysisk time-tracker

Timeular er en lille genial opfindelse til dig, der gerne vil holde styr på, hvad du bruger din tid på. De har lavet et godt, simpelt software til at tracke tid, men så har de samtidigt lavet en lille terning, som er forbundet til din telefon eller computer. Du kan selv bestemme, hvad hver side af terningen er koblet sammen med, og så sørger terningen selv for at tracke tid på det, som terningen viser.

 

5. Selvpassende planter

Click and Grow Smart Garden er et system, hvor du kan have frisk persille, basilikum eller lign., uden at du skal holde øje med det. Systemet har en vandtank og sørger selv for at vande urterne, når der er behov for det. Urterner kommer i små, praktiske kapsler, så du heller ikke skal bekymre dig om, hvordan man planter dem.

Kategorier

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *