4 forskellige strategier til dig, som skal låne

De fleste danskere vil på et eller andet tidspunkt i deres liv opleve, at de er nødt til at tage et lån. Der findes rigtig mange forskellige situationer, som kan udløse dette behov. Det kan være store skifte i livet, men det kan også være hverdagens små udgifter.
Forskellige situationer udløser også forskellige behov inden for lån. Det vil sige, at man kan skulle låne alt fra små, firecifrede beløb til de helt store lån til indskud til hus eller til køb af en bil. Lige meget hvad, så er det vigtigt at have en strategi. Og her kommer fire af slagsen.

Find de billige, hurtige lån

Den første strategi er bedst egnet til de lidt mindre beløb. Dette er typisk den type af lån, som vi kalder for forbrugslån. Det er lån, som skal dække hverdages forbrug.
Og her kan man finde billige lån online. Det fede ved de online lån er, at man ikke behøver at gå gennem en langsommelig godkendelsesproces hos banken. Låneansøgningen behandles lynhurtigt digitalt, og pengene udbetales herefter til ens konto. Ofte går der blot mellem nogle timer og et døgn, før man har fået lånet på hånden.

Tag et fornuftigt banklån

Hvis man skal tage et større og mere bindende lån, så er de hurtige, online lån ikke altid den bedste løsning. Her er der nemlig rigtigt mange penge ude at svæve, og derfor skal man være helt sikker på lånet og sin egen økonomi.
Derfor er det en god idé at diskutere denne type af lån og tage dem i samarbejde med banken. Her kan man få råd og vejledning af en fagperson, og så kan man tage den type af lån, der passer allerbedst til ens økonomi og ens behov. Denne type af lån har ofte også en lavere rente.

Tag et sms-lån

Det her er altså til, hvis det skal gå virkelig hurtigt. Det er til de helt pludselig opståede udgifter. De der situationer, hvor man pludselig får en uventet regning og ikke har dækning på kontoen. Sms-lån er nemlig små, men til gengæld er de enormt nemme at tage.
Ofte skriver man nemlig blot en sms indeholdende den relevante information til et bestemt nummer. Herefter bliver man ringet op eller modtager et link, og så er låneprocessen ellers i gang og stort set færdig på én og samme tid. Her skal man være opmærksom på, at løbetiden tit er kort og renten høj.

Lån af familie og venner

Det her er en meget tricky strategi, for den kan enten fungere rigtig godt eller rigtig skidt. Har man familie eller venner, som har økonomisk overskud til at låne en penge, så kan det være en god idé. Her slipper man nemlig for renter og løbetid.
Til gengæld kan man komme i et anstrengt forhold med masser af dårlig samvittighed på grund af det udestående, som skabes mellem en selv og ens nære. Man kan også ende med at få et ry som en, der altid beder om penge.

Kategorier

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *