3 ting du skal huske på skituren

Annoncør betalt indhold

Når man skal på skiferie, så er der nogle helt bestemte ting, som er meget vigtige at huske at få med. Det er ærgerligt at rejse flere hundrede, måske endda tusinde af kilometer, for at opdage at man har glem de vigtigste ting. Nogle ting kan man selvfølgelig købe i butikker på den lokation man befinder sig, men det er ikke sikkert at det er alting du bare kan gå ned i det lokale supermarked og købe. Derfor har vi valgt at skrive denne artikel, som en hjælp til dig der skal på skiferie og gerne vil huske alle de vigtigste ting.

Pas og penge

Dette punkt giver næsten sig selv. Du kommer ikke særlig langt uden dit pas. Hvis du skal flyve til din destination, er der absolut ingen mulighed for at komme afsted, hvis ikke du har dit pas med dig. Hvis du derimod skal køre, så kan man godt være heldig at kører over de forskellige grænser, uden at blive stoppet, men chancen er lille, da der er stor sandsynlighed for at du blevet stoppet af politiet i grænsekontrollen og dermed bliver forhindret i at komme videre. Det ville være en skam at ende ens skitur inden den overhovedet er begyndt, ved enten at blive sendt hjem, eller ved at tilbringe en halv dag på en politistation.

Ski tøj og udstyr

Når man skal på skiferie er det vigtigt at have det rigtige udstyr med sig. Det kan både være i form af ski eller snowboard, stave og tøj. Selve skiene og/eller snowboardet er ikke det mest nødvendige udstyr, da dette kan lejes de på de fleste destinationer. Det er derimod altafgørende, at man har noget ordentlig tøj med sig, som både kan modstå vand og kulde, da man ellers kan risikere en slem forkølelse, eller i værste fald forfrysninger. Du kan se eksempler på ski tøj i god kvalitet her: https://skioutlet.nu/kategori/skitoej/

Solcreme

At nævne solcreme i forbindelse med skiture, lyder måske mærkeligt i manges øjne og det er egentlig forståeligt nok. De fleste forbinder skiture med vinter, kulde og mørke, men da mange skisportsdestinationer ligger højt oppe i bjergene, er der ofte få skyer og rigtigt meget solskin. Det er derfor utroligt vigtigt at huske solcremen, da man efter mange timer, eller endda en hel dag, på ski, hurtigt kan risikere alvorlig solskoldning i ansigtet, som er det mest udsatte. Så gør dig selv en tjeneste og husk at skrive solcreme på din tjekliste, inden du pakker tasken og tager afsted.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *